З вагітністю пов'язано багато міфів і забобонів. Не дивно, що до цих пір багато пар використовують народні методи завагітніти і о, диво! Дивним чином їм вдається зачати довгоочікуваного малюка.

Народних способів завагітніти набагато більше, ніж 6. Але ми розповімо про найпопулярніші, які багато жінок випробували на собі.

Речі вагітної Вірний спосіб доторкнутися до магії вагітності, помацати речі жінки в положенні. Краще надіти їх на себе і якийсь час носити. Сильним способом завагітніти вважають сидіння на стільці вагітної або використання її чашки.

Берізка Не виходить завагітніти? Може, ви не в тих позах намагаєтеся зачати дитину? Спробуйте «підштовхнути» сперматозоїди, ставши в «берізку». Ту саму, яку змушували робити в школі на уроках фізкультури. Також кращої позою для зачаття вважають місіонерську. Ще кажуть, що хороший час для запліднення – о другій годині ночі. Тоді в людському організмі пік гормональної активності.

Запроси вагітну на весілля Вірна ознака швидкого зачаття - вагітна подружка на вашому весіллі. Була така? Може скоро і до вас загляне лелека.

Читайте також:Меню мами, яка годує: 10 найкращих продуктів.

Їдьте на південь Багато пар з відпочинку привозять собі довгоочікуваних дітей. Подейкують, організм під час відпочинку розслабляється і від цього відбувається довгоочікуване зачаття.

Покладіть під матрац пасхальне яйце Дерев'яну «писанку» наші предки слов'яни підкладали молодятам в ліжко в першу шлюбну ніч. Вважалося що це потужний оберіг, що притягає вагітність до пари.

Колаж бажань Створіть колаж бажань з карапузом в центрі. По краях вкажіть себе вагітну, виписку з пологового будинку, прогулянки з коляскою. Карта бажань притягне малюка в ваше життя.