«Як корабель назвеш, так він і попливе», - говорить відома мудрість. Так і з людьми. Одні імена приносять їм успіх і процвітання. Інші тягнуть страждання і біди. Як назвати дитину, щоб удача буквально "липла" до нього?

Імена потрібно не тільки правильно давати, їх ще потрібно правильно використовувати. Наприклад, чоловіча енергетика не терпить прізвиськ і кличок. А щоб малюк був щасливий назвіть його так:

Олександр Недарма це ім'я таке популярне серед хлопчиків. Воно перекладається як «захисник роду». Таке ім'я буде оберігати і чоловіка, і всю його сім'ю.

Богдан Це ім'я означає «Богом даний». Як ви зрозуміли, володар цього імені знаходиться під заступництвом і захистом Всевишнього.

Володимир Він же «Владика світу». Приголомшливий дипломат з пелюшок. Уникає конфліктів і знає як їх залагодити. Володимира люблять і дуже поважають.

Віктор Він - переможець не тільки в значенні імені. Віктори йдуть напролом, досягають найвищих вершин у кар'єрі. Ім'я настільки сильно енергетично заряджене, що захищає свого власника від енергетичного вампіризму.

Захар Це ім'я перекладається «Господь згадав». Він також ходить під покровом Всевишнього. Той всіляко йому допомагає і оберігає.

Кирило Ім'я Кирило означає «пан». І цим все сказано. Кирило сам собі начальник, опора і міцні стіни. Це дуже сильне ім'я для хлопчика.

Михайло З давньоєврейської ім'я перекладається «рівний, подібний Яхве (Богові)». Такі діти наділені удачею у всіх сенсах. Вони дуже врівноважені і спокійні.

Ярослав Це слов'янське ім'я означає «яскравий і сильний». Ім'я дуже енергетично заряджене на успіх у всіх сферах. Ярослава по житті не зломити, а всі неприємності він сприймає як точку росту.