На території Рівненської області спостерігаються несприятливі погодні умови.

Шквалисті пориви вітру призводять до падіння дерев на лінії електропередач, до обриву проводів ліній електропередач та пошкодження електрообладнання, і як наслідок до знеструмлення помешкань споживачів на території області.

Так, станом на 13:00, внаслідок негоди відключено 52 повітряні лінії 10кВ, 622 трансформаторні підстанції, без електропостачання залишились 135 населених пунктів.

Аварійні відключення спостерігаються на території всієї області, але особливих пошкоджень зазнали Рівне нський, Здолбунівський, Дубенський та Млинівський, Березнівський райони.

Для відновлення електропостачання задіяно всі механізми, працівники Товариства працюють в посиленому режимі для якнайшвидшого відновлення електропостачання. Наразі всі сили спрямовані на виконання робіт з метою унеможливлення ураження електричним струмом.

Окрім того, цілодобово працівниками Кол-центру приймаються повідомлення від споживачів області щодо відсутності електропостачання. Подати інформацію про пошкодження електрообладнання та відсутності електропостачання можна зателефонувавши за номером 69-42-98, надіславши лист на електронну скриньку Contact@roe.vsei.ua, повідомити через засоби Skype зв’язку – Contactroe, або залишити голосове повідомлення в меню самообслуговуванні.

Прат «Рівне обленерго» звертається до всіх мешканців Рівне нської області:

- Не наближайтесь до обірваних проводів ліній електропередач.

- Категорично забороняється підніматися на опори електропередач, на електроустаткування трансформаторних підстанцій та намагатися самотужки лагодити пошкоджене обладнання.

- Не намагайтесь самостійно відновити електропостачання. Роботи з його відновлення повинні виконувати лише працівники Товариства.

- Смертельно небезпечно перебувати біля повітряних і кабельних ліній електропередач під час негоди.

- У випадку виявлення пошкодження електрообладнання терміново повідомте відповідний район електричних мереж або зателефонуйте до Кол-центру Товариства.