Рівненський "Верес" продовжив безпрограшну серію у чемпіонаті України до п'яти матчів поспіль.

У стартовому поєдинку другого кола змагань рівняни на виїзді обіграли "Поділля".

"Поділля" - "Верес" - 0:1 (0:0)

Чемпіонат України з футболу, Друга ліга, Група "А", 10 тур

Рівно два місяці тому рівняни поступилися хмельницькому "Поділлю" - 0:1 на стадіоні "Колос" у Млинові. Сьогодні, у порівнянні із тим матчем, у стартовому складі "Вереса" залишився єдиний футболіст - Максим Бабійчук. Ще Четверо - залишилися в запасі. Це Заїкин, Дубіна, Сад та Бондаренко.

З перших хвилин на полі з'явився і абсолютний новачок - Марат Даудов. Дебютом цей поєдинок став і для Олега Шандрука, який вперше керував діями підопічних у якості головного тренера.

Гості, які до Хмельницького прибули із серією з чотирьох поспіль матчів без поразок, відразу міцно заволоділи ігровою ініціативою. "Верес" контролював м'яч, втім, до реальних шансів відкрити рахунок у матчі справу гості довести ніяк не могли.

Антон Яременко, зумівши втекти від опіки, пробив просто у воротаря "Поділля". Марат Даудов - зі штрафного пробив вище воріт. Тож на перерву суперники пішли без забитих м'ячів.

Після перерви рівняни продовжили тиснути. Але "Поділля" - трималося, зрідка намагаючись тікати в контратаки.

Нічийний рахунок у матчі тримався практично до фінального свистка. Вже у компенсований до основного час Антон Котляр виконав штрафний удар. Перед воротами "Поділля" Алішер Якубов руками затримав Ярослава Рафальського і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий чітко реалізував Антон Котляр, принісши "Вересу" четверту перемогу у чемпіонаті!

Повідомляє інформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).