Чорний колір - аж ніяк не такий похмурий, як до нього звикли ставитися. За допомогою глибокого, нейтрального і ефектного кольору, такого, як чорний, можна створити неймовірну атмосферу і дуже стильний інтер'єр.

Затишна атмосфера

Створіть затишну атмосферу, яка буде обволікати кожного гостя та члена сім'ї, пофарбувавши стіни в найтемніший колір. Чорний - класичний колір, який поєднується з будь-якими іншими, що дозволить вам проявити креативність у виборі меблів та декору. Крім того, його нейтральність забезпечить створення приміщення, вільного від зайвих подразників.

pic Акцентна стіна

Якщо чорний колір на всі стіни - рішення не для вас, використовуйте його дозовано. Простий варіант - пофарбувати одну зі стін у чорний колір або обклеїти її шпалерами з чорним фоном. Інша частина кімнати може бути світлою (білою) або бути оформленою в інший колір і забезпечувати необхідний баланс. Не обов'язково слідувати геометрії стіни - ви з легкістю можете дозволити собі намалювати на стіні цікаву фігуру або пофарбувати всього лише частину стіни (наприклад, верхню третину).

Витонченість

Виділення архітектурних деталей - відмінний спосіб зробити інтер'єр більш елегантним. Але коли білий колір, традиційний для ліпнини і деталювання, здається занадто звичайним, можна зважитися на радикальний крок і використати для цього чорний. Таке рішення максимально виділить архітектурні особливості простору: отвори, двері, вікна, молдинги на стінах.

pic Меблі

Оновити інтер'єр за допомогою одного екстраординарного предмета - таке завдання легко вирішити за допомогою меблів. Чорний оксамитовий диван, матові фасади чорної лаконічної кухні, стрункий ряд витончених обідніх стільців або ефектний комод в передпокої - вибирайте будь-який варіант до душі.



pic Графічні акценти

Ні до чого не зобов'язують деталі декору - кращий спосіб внести новий колір в інтер'єр, при цьому не обтяжуючи себе довгостроковими наслідками. Використовуючи чорний у вигляді невеликих деталей, можна побачити, чи впишеться виразний чорний в ваш інтер'єр. Але навіть в невеликій кількості чорний зробить інтер'єр більш витонченим і виразним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як зробити кімнату світлішою?