Рівненський нардеп - Андрій Лозовий заявив про готовність взяти на поруки міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

Про те що звинувачення є безпідставними Рівне нський нардеп написав на своїй сторінці в Instagram.

На його думку, це — помста міністру за те, що він бореться із корупцією у міністерстві.

"Готовий взяти на поруки міністра-націоналіста Володимира Омеляна. Він — справжній реформатор і патріот. Переслідування його — це і є помста за те, що Володя справді бореться з корупцією. А самі звинувачення — це 1937 рік. Два тижні колись жив не в тому будинку, це як? От д...и. Може, у слідства з'явиться ще один епізод звинувачення: наприклад, коли два тижні Омелян ходив не в той душ... Психіатрія, а не верховенство права. І тим, хто створює це свавілля, рано чи пізно прийде час відповідати", — написав Лозовий.

Переглянути цей допис в Instagram

готовий взяти на поруки міністра-націоналіста @volodymyr_omelyan він справжній реформатор і патріот. переслідування його - це якраз помста за те, що Володя реально бореться з корупцією. а самі звинувачення - це 1937 рік. два тижні колись жив не в тому домі, це як? от дебіли. може, у слідства з'явиться ще один епізод обвинувачення: наприклад, колись два тижні Омелян ходив не в той душ... психіатрія, а не верховенство право. і тим, хто чинить цей бєспрєдєл, рано чи пізно прийде час відповідати

Допис, поширений Андрій Лозовий і бульдоги (@lozovism)

Нагадаємо, детективи НАБУ повідомили Омеляну про підозру в незаконному збагаченні і недекларуванні інформації. Міністр розповів, що мова йде про справу десятирічної давнини: підозра стосується факту "користування або придбання" автомобіля для брата Омеляна і недекларування проживання у будинку протягом двох тижнів у 2016 році.

У свою чергу, лідер РПЛ Олег Ляшко назвав звинувачення Омеляну полюванням на відьом і підкреслив: вони настільки мізерні, що за ними в Україні можна посадити кого завгодно, у тому числі більшість антикорупціонерів.