(*Комфортний мультиспортивний майданчик для дворового футболу, баскетболу і волейболу*). Такий проект на Громадський проект зареєструвала рівнянка (*Тетяна Мельничук.*)

В рамках проекту рівняни хочуть облаштувати сучасний мультиспортивний майданчик зі штучним покриттям поруч із трьома багатоповерхівками на вулиці Соборній. Це дасть можливість створити комфортне місце для активного відпочинку й гри в футбол, баскетбол та волейбол для дітей та їхніх батьків.

pic

Основною метою проекту є підтримка розвитку спорту у місті Рівному й забезпечення рівних можливостей для занять футболом, баскетболом та волейболом в якісних комфортних умовах - як на любительському, так і професійному рівні.

Станом на сьогоднішній день в місті практично відсутня загальнодоступна якісна спортивна інфраструктура, а наявні майданчики у дворах будинків знаходяться у напівзруйнованому стані. Облаштування такого майданчика зі штучним покриттям дозволить забезпечити дітям та молоді можливість грати у футбол, баскетбол та волейбол в якісних та безпечних умовах, отримувати від цього задоволення без ризику травмування на невідповідному покритті.

"Облаштування майданчика дозволить не лише просто грати в футбол, баскетбол та волейбол дітям з сусідніх будинків, а навіть проводити змагання дитячо-юнацького рівня", - зазначає рівнянка у проекті. Вартість створення такого майданчика становить 1 499 114 гривень.

Нагадаємо, що голосування за проекти Громадського бюджету розпочалося і триватиме до 1 жовтня включно.