(*Заняття спортом дуже важливі для повноцінного розвитку і здоров'я дитини. Але не завжди вдається знайти секцію, в якій дитина могла б в повній мірі розкрити свій хист, домогтися гарних результатів і просто отримувати задоволення від занять.*)

Всі діти від народження мають таланти і певну схильність до того чи іншого заняття. А завдання батьків вчасно це помітити і допомогти розвинути. Сьогодні ми поговоримо про те, які види спорту найкраще підходять різним знакам Зодіаку.

Овен

Маленькі Овни амбітні і вперті. Їм підійде будь-який вид спорту, в якому потрібно змагатись(Не командний), так як олімпійський девіз «Сильніше, вище, швидше» саме для них. Вони в усьому повинні бути першими і домогтися успіхів. При цьому дисципліна у них часто кульгає, тому екстремальні види спорту можуть призводити до травм. Легка атлетика, триборство, біатлон, велоспорт, ковзанярський спорт - це саме те, що потрібно.

Телець

Тельці повільні і ліниві, але дуже працездатні, якщо бачать мету. Також для них дуже важлива думка оточуючих, тому стимулом у розвитку стануть командні види спорту - футбол, хокей, баскетбол - там, де від їх роботи залежатиме результат усієї команди. Також домагаються хороших результатів у плаванні та інших водних видах спорту.

Близнюки

Близнюки з дитинства активні і пластичні, будь-які трюки вловлюють на льоту. Тому хорошим вибором стане гімнастика або акробатика, а також будь-які рухомі види спорту - від нестачі руху Близнюки нервують і можуть навіть захворіти. Вони можуть дійсно домогтися гарних результатів, якщо не почнуть швидко втрачати інтерес до даного виду спорту.

Рак

Ракам не підходять екстремальні і агресивні види спорту, а також варто задуматися перш ніж віддавати маленького Рака в командний спорт. Відмінним вибором стануть водні види спорту, фігурне катання, танці, кінний спорт.

Лев

Леви здатні творити справжні чудеса, невпинно працювати і ставити рекорди практично в будь-якому виді спорту, але лише в тому випадку, якщо відчувають підтримку близьких. Лева потрібно хвалити. Спорт для нього арена, де він може довести свою перевагу. Йому підходять бойові мистецтва, а також будь-які поодинокі види спорту. У командному спорті він може відчувати себе недооціненим.

Діва

Діви володіють такими важливими якостями для спортсмена - початківця, як дисципліна, витривалість і працездатність. При цьому не люблять зайвої агресії і ризику. Мотивацією для занять спортом для них часто стає оздоровлення і зміцнення організму. Можуть займатися як одиночними, так і командними видами спорту. Добре проявляють себе в легкій атлетиці, гімнастиці, кінному спорті, водних заняттях спортом.

Терези

У людей цього знаку від народження розвинене почуття прекрасного, є тяга до мистецтва. У спорті їх перш за все приваблює елегантність, рух, грація і пластичність, а також можливість проявити свій артистизм. Хорошим вибором стане художня гімнастика, танці і фігурне катання. А також командні види спорту, так як найголовніше для знака Терезів це спілкування в колі однодумців.

Скорпіон

Людей цього знаку відрізняє азарт, зневага до небезпек і любов до екстриму, а також уміння досягати поставлених цілей. Скорпіони здатні проявити себе в будь-якому конкурентному виді спорту: це можуть бути єдиноборства, гірські лижі, акробатика, силові і водні види спорту. Якщо захочуть - вміють працювати в команді, але і тут вони постараються бути краще за всіх, хоча і не стануть відкрито демонструвати свою перевагу.

Стрілець

З дитинства непосидючим Стрільцям підходять будь-які активні види спорту. Правда, для них найважливіше не добитися результатів, а справити враження на оточуючих. Відмінно проявляють себе в видах спорту, які вимагають швидкості і маневреності, прекрасно вміють взаємодіяти з колективом, тому їм підходять як поодинокі, так і командні види спорту.

Козеріг

Практичні, наполегливі і наділені хорошим здоров'ям Козероги, здатні впевнено йти до мети і досягати добрих результатів. Сильна воля і честолюбство роблять з людей цього знака ідеальних спортсменів. Прекрасно проявляють себе в силових видах спорту, люблять екстрим, вміють працювати в команді. Батькам маленьких спортсменів потрібно звернути увагу на те, щоб дитина не перестаралася і розраховувала навантаження. В іншому випадку можливі травми. Особливо часто страждає кісткова система і суглоби.

Водолій

З дитинства волелюбні бунтарі і новатори. Найскладніше для них дотримуватися спортивної дисципліни та визнавати авторитети. Готові до експериментів, люблять ризик і екстрим, тому можуть займатися тими видами спорту, які не дуже відомі і популярні, наприклад, бразильським єдиноборством капоейра. Також підходять види спорту, в яких вони можуть реалізувати свій артистизм: фігурне катання, спортивні танці, акробатика.