Чи знали ви, що за вас можуть постояти в черзі? Або ви можете взяти в оренду друга на годину? А спати на ліжку в фешенебельному готелі і отримувати за це гроші? Так виглядають незвичайні професії.

Плакальниці

Така професія існує в Азії. Справа в тому, що жителі цього континенту звикли стримувати себе. Тому на похорон, для створення відповідної атмосфери, вони запрошують спеціальних людей. Їх справа ревіти, підвивати, плакати, бити себе в груди і кататися по підлозі. Чим ефектніше плач, тим більше платять. Особливі умови при прийомі на роботу: плакальниці повинні знати традиції громади і швидко заспокоюватися.

Дегустатор горілки

Дегустатором горілки часто працюють жінки. Тільки не подумайте, вони не вживають. Їх робота нюхати, пробувати на смак, а потім випльовувати назад в стакан. Завдяки таким дегустаторам народжуються слабоалкоголки і нові смаки міцного напою.

Очищувач вух

Такі професіонали з ватяними паличками працюють в китайських лазнях. Ці чоловіки і жінки пропонують почистити вуха за додаткову плату відвідувачам. Клієнтів у них хоч відбавляй, адже після такої процедури слух моментально поліпшується.

Людина, яка перевертає пінгвінів

Навіщо потрібна така дивна робота, якої ніде не навчають? Все просто. В Антарктиді пінгвіни задивляються на літаки, що летять і перевертаються. А от назад стати на лапки не можуть. На допомогу їм приходять професіонали, які перевертаютю їх назад. Скільки їм платять - не відомо.

Секс тестувальник

Як вам така професія? Є у неї два напрямки: тестувальник секс-іграшок і презервативів. Великі компанії набирають на ці посади молодих людей. Просять тестувати продукцію і ділитися своїми враженнями. Дарують своїм працівникам необмежену кількість витратних матеріалів. Платять за таку роботу від 1000 $.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Дівчина заробляє тисячі доларів, обіймаючи людей: незвичайний бізнес

П'ять професій майбутнього, про які потрібно знати