Чи знали Ви, що улюблений вид спорту може підказати, в якій сфері діяльності ви зможете проявити себе і досягти висот.

Кар'єра як спорт. Це злети і падіння, перемоги і поразки. Сьогодні ти вирвалася вперед, а завтра тебе обійшов сильніший суперник. Щоб залишатися на п'єдесталі, треба бути наполегливою, цілеспрямованою, а головне -займається своєю справою.

Групові тренування

«Вільне плавання» не для вас: вам потрібен бос, який ставить завдання і стежить за їх виконанням. Ви товариські, активні, але залежні від думки оточуючих: вам потрібні їх підтримка і схвалення. Самим вам непросто знайти мотивацію, але, орієнтуючись на інших, ви можете поліпшити досягнення. В роботі для вас важливий колектив: ви шукаєте в ньому як друзів, так і суперників, щоб змагатися з ними.

Індивідуальні заняття

Робота в команді - це не ваше: ви не звикли рівнятися на інших, вам більше важливий власний результат. Не любите, коли вас відволікають і збивають з настрою. Найбільшої ефективності ви досягаєте, працюючи поодинці, коли у вас є можливість все спокійно обдумати. У вас можуть бути хороші відносини з шефом, тільки якщо він не буде вас контролювати і смикати: працюючи у власному ритмі, ви виконаєте будь-яке завдання.

Теніс

Ви впевнені, незалежні, енергійні і прагнете до кар'єрного росту. При цьому ви виконавчі і дисципліновані, готові викладатися по повній і жертвувати багато чим для досягнення мети. Ви постійно займаєтеся саморозвитком. Найгірше для вас - зупинитися, загрузнувши в рутині.

Танці

Ви емоційні, чуйні, товариські, легкі на підйом, не конфліктні, тому можете працювати в великому колективі. Але робота в постійному стресі навряд чи вам під силу: приймаючи все близько до серця, ви можете згоріти на роботі, а через вразливість і запальність зіпсувати відносини з колегами.

Плавання

Гнучкість і вміння бути різними - ваші сильні сторони. Ви можете працювати як в команді, так і одні, легко перебудовуєтеся в залежності від поставленого завдання. У колективі вас цінують за врівноваженість і надійність.

Скандинавська ходьба

Ви врівноважені, не любите поспішати, тому в роботі вам потрібні тиша і спокій. Ви чутливі, цінуєте вільний час, можливість подорожувати і побути наодинці самі з собою. Вам важливі гнучкий графік, комфортна обстановка, планомірність і послідовність в діях керівництва та колег, тому вам простіше працювати самостійно.

Йога

Ви вдумливо, зосереджені на своєму внутрішньому світі, цінуєте стабільність і душевний спокій, не любите ризикувати і жертвувати комфортом заради роботи. Кар'єрне зростання вас не цікавить, набагато важливіше для вас знайти своє місце в житті і розкрити внутрішній потенціал. А лізти зі шкіри геть, щоб відповідати чужим уявленням, ви не будете.

Велоспорт

Ви точно знаєте, чого хочете, і впевнено йдете до мети. Вас складно збити зі шляху або переконати згорнути. Ви незалежні і заповзятливі, рідко прислухаєтеся до думки інших, іноді буваєте надмірно вперті. Готові до ризику і сприймаєте кар'єру через призму суперництва.

Біг

Ви любите конкурувати, але не терпите ризику і зайвої уваги до своєї персони. Схильні працювати в поодинці, не довіряючи колегам. Ви рішучі, цілеспрямовані і готові до довгої і рутинній роботи заради досягнення мети, намагаючись при цьому витрачати мінімум зусиль.

Боротьба

Ви готові проявляти наполегливість і навіть агресію, щоб домогтися бажаного. Ви вважаєте, що за мрію треба боротися. І не станете цінувати досягнення, якщо вони далися вам не «потом і кров'ю», а легко і просто. І будете ризикувати, ставити перед собою планку все вище, домагаючись нових вершин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

7 дивних речей, на які запрограмований наш мозок

Хобі, які не змусять нудьгувати: як знайти заняття до душі?