Рівненський "Пульсар" на останніх секундах поступився БК "Донецьку". "Пульсар-дубль" зазнав розгрому. МФК "Рівне" "протримався" 30 хвилин. "Новини спорту" за 10.10.2008

Баскетбол. Незважаючи на втрату одного з ключових гравців - форвадра Далібора Дьяпи, та травму капітана Анатолія Дубнюка, Пульсарівці продемонстрували зібраність, мотивацію та характер, на рівних зігравши з одним із фаворитів Чемпіонату - БК "Донецьком". Від початку, рівняни повели в рахунку. Ситуація змінилася під кінець стартової чверті, коли гостям вдалося вийти вперед - 14:13. Зусиллями американських легіонерів Такера та Оуенса, які на двох набрали 12 очок за чверть, а також 6 очок Дмитра Забірченка, "тигри" сформували суттєву перевагу перед великою перервою - 38:28. В третій чверті, господарі продемонстрували чудове взаєморозуміння та влучність, наздогнавши суперників 51:50. Протягом всього ігрового часу останньої десятихвилинки, команди діяли на рівних, але Пульсар постійно був в ролі наздоганяючого. Черговий триочковий кидок Дмитра Дятловського за 1:30 до кінця матчу, підтягнув "Пульсар" до "-1». У відповідь, фол Андрія Артимовича на Крісі Оуенсі призвів до пробиття штрафних кидків. Кріс влучив лише один раз. За 5 секунд до сирени, при рахунку 68:70, м`ячем володіли рівняни. Дмитро Дятловський отримав право на фінальну спробу. Проте, влучивши до того моменту п`ять дальніх кидків з восьми, наш форвард був неточним в дев`ятій спробі. Найрезультативнішим в складі господарів став Дмитро Брянцев – 21 очко, у донеччан – по сімнадцять пунктів на рахунку ПіДжей Таккера та Кріса Оуенса.

Дубль рівненського Пульсару, послаблений відсутністю лідерів Артема Шелухи та Вадима Коваля спромігся на гідний опір лише в першій половині гри проти резервістів БК "Донецьк". Протягом другої половини матчу, гості, значно додавши у реалізації кидків і впевнено перемогли 101:75.

Міні-футбол. Як і в Пульсара для гравців МФК «Рівне » «счастя було дуже близько». Стартові тридцять хвилин господарі чудово відіграли в обороні проти одного з фаворитів чемпіонату львівського ТВД. Та й фортуна була на боці рівнян. Але сенсації не сталося спершу Євген Рогачов, а згодом і Василь Денис забивають два голи з інтервалом в одну хвилину і 0:2. Щодо рівнян, то в цьому матчі вони як ніколи добре відіграли в захисті, хоча і припускались помилок через недосвідченість в грі проти таких іменитих спортсменів. А от дії в нападі показують, що є ще над чим працювати. Неймовірна кількість втрачених моментів, та другий поспіль безгольовий матч на власному полі яскраве тому підтвердження. Вже в цю середу у Львові рівняни стартують в кубку України, в першому раунді вони зіграють на виїзді з командою "Лемберг".