Основною тенденцією при виборі зачісок - це простота і сводоба. Складні, високі конструкції втрачають свою популярність. Сьогодні в тренді невагомість з натяком на натуральність.

Основні тенденції:

- одяг в стилі кантрі відмінно поєднується з косами, в які вплетені квіточки, віночки або стрічки;

- для класичних нарядів з невеликими спідницями підходять кучері або пучки, загорнуті перлами або біжутерією;

- для суконь з глибоким декольте або низьким вирізом на спині можна вибрати зачіску з забраними наверх пасмами, при цьому на зону вирізу можна недбало опустити тонкі завитки;

- якщо весільні наряди мають пишну спідницю, то краще віддати перевагу об'ємним укладок з великими кучерями;

- у випадку з сукнями звуженого силуету бажано вибрати строгу зачіску з зачесаним або вирівняними гелем пасмами і прямим кінським хвостом;

- якщо плаття вже перевантажено елементами декору, то укладання повинна бути полегшеної (в якості доповнення використовується тільки фата).

Короткі зачіски

У 2018 року найбільшою популярністю серед дівчат з коротким волоссям користуються зачіски в стилі ретро. Якщо ви вибираєте кучері-хвилі, як у Мерилін Монро, то потрібно прикривати їх вуаллю, суцвіттям або капелюшком. Також актуальними є асиметричні укладання, які підкреслюють витонченість нареченої. У моді сьогодні і накладні коси, наращённие на короткі локони.

Довжина до плечей

Стилісти стверджують, що волосся до лопаток - це найкращий варіант для наречених. У нинішньому сезоні модні зачіски середньої довжини характеризуються додатковим обсягом. Недбалі, грайливо переплетені вузлики, хаотично укладені пасма. Також в тренді знаходяться укладання, виконані в грецькому стилі, доповнені діадемою, стрічками або живими квітами.

Укладання на довге волосся

Найтяжче вибрати зачіску нареченим з довгими локонами. Саме тому в моду входять укладання з розпущеним локонами і плетіннями. Головною родзинкою весільних зачісок з довгого волосся є недбалість і легкість. Найбільш популярною тенденцією є пухнасті колоски з вплетеними стрічок, ниток перлів або ніжних бутонів. Ще один яскравий приклад перукарського шедевра - коса-корона, яка витончено обрамляє голову нареченої.

Джерело