Одним з найбільш важливих етапів підготовки до весілля є вибір обручок. Дані прикраси купуються один раз і на все життя, тому вони повинні бути бездоганними. Так як обручки символізують нескінченність і вічну любов, правильно вибрані прикраси буде щодня нагадувати вам про найщасливіші моменти найкращого дня життя - весілля.

Плетені кільця

В кінці ХХ століття іменитий бренд Cartier вперше презентував плетені персні «Трініті», оформлення якого стало одним з найбільш культових в сезоні 2017/18. Найбільш красивою моделлю є кільце, в якому переплетені між собою жилки трьох видів золота (біле, рожеве, жовте). Поєднання цих матеріалів символізує три головних складових щасливого шлюбу: любов, вірність, дружба. За бажанням обручку можна інкрустувати дорогоцінним камінням.

Матові обручки

Цього року актуальними є кільця з матовою поверхнею, виконані в стилі ретро. Відомі ювеліри рекомендують вибирати традиційну форму прикрас (стандарт, американка), доповнені смужками з іншого виду золота (жовтий основний + рожевий обідок по краю, білий основний + жовтий ободок) і незвичайними візерунками. На матовою поверхні такої декор виглядає ще більш вишуканим і цікавим. Відзначимо, що якщо ви хочете купити обручки з білого золота, то ставитися до них потрібно особливо дбайливо, оскільки матеріал сильно схильний до механічних дефектів (подряпини, потертості та ін.).

Комбіновані прикраси

Уже кілька років з моди не виходять обручки, в яких поєднуються різні види золота. Дані моделі мають простоту, елегантністю та вишуканістю, завдяки чому сьогодні вони є найбільш затребуваними у молодят. Такі прикраси ідеально підходять до всіх образів, тому дівчатам можна буде не думати про те, які сережки, кулони, ланцюжки або браслети надягати. Завдяки тому, що обручки відрізняються контрастом кольорів, вони виглядають стильно і виразно навіть без інкрустації камінням. Холодні відтінки уособлюють чоловіків, а теплі - жінок, тому подібні композиції символізують єднання двох закоханих людей.

Інкрустовані кільця

Раніше прикраси з дорогоцінними каменями дарували дівчатам на заручини, але сьогодні такі моделі вибирають і в якості обручок. Але варто розуміти, що головне - не краса, а зручність носіння, тому в даному випадку не рекомендується вибирати прикраси надмірно опуклими камінчиками, щоб не чіплятися ними за одяг або інші речі. В цьому році молодята віддають перевагу смарагдам, сапфірам, перли, рубінам, фіаніти і діамантів. При цьому камінь може мати будь-яку форму: круглу, овальну, квадратну, ромбоподібну або у вигляді краплі. Тип і колір каменю рекомендується вибирати, в залежності від кольору очей нареченого і нареченої.

Джерело