Рівненський "Верес" обіграв "Минай", здобувши першу у сезоні перемогу! (*2:1*)

Ігор ХАРКОВЩЕНКО: "Якщо жінка не розбирається у футболі - їй треба народжувати дітей"

Головний тренер ужгородського "Миная" Ігор Харковщенко був доволі емоційним під час післяматчевого флеш-інтерв'ю:

- Чого нам сьогодні не вистачило? Дуже просто. Не вистачило кваліфікації судді. Я ніколи не говорю про суддів. Але зараз вже доводиться. Якщо жінка не розбирається у футболі. Їй треба народжувати дітей. Народжувати дітей, а не судити матчі. Розумієте? Є тонкощі в футболі, яких вони не бачать. Вони не знають, як вони судяться. Якщо кожне падіння суперника - ставити штрафний у наш бік. При тому, що ми вивчали цю команду. Ми знали усі їхні слабкі і сильні сторони. Сильні - це те, що ви бачили. Контратаки. Вони в футбол мало грають. Вони чекають на контратаку і на стандарт. Все. Все, у що ця команда могла зіграти і все, у що зіграла. Але, дякуючи, я вже сказав, кому.

- Як щодо Вашої команди? Чого не вистачило?

- Є проблеми зі стандартами... Не правильно граємо. І не можна робити таких дитячих помилок, яких ми припустилися, пропускаючи другий гол. Треба грати надійніше позаду. І реалізовувати свої моменти.

Олег ШАНДРУК: "Ми заслужили на ці позитивні емоції"

Виконувач обов'язків головного тренера рівненського "Вереса" Олег Шандрук поділився враженнями від першої у сезоні перемоги:

- Хлопці терпіли і, я думаю, ми заслужили на ці позитивні емоції.

- Ваш колега Ігор Харковщенко заявив, що арбітр матчу Крістіна Козорог не розбирається у футболі. У Вас є зауваження до її роботи?

- Не хочу це коментувати. В мене також можуть бути претензії. Я вважаю, що на Семенчуку у першому таймі був пенальті. Тому вона помилялася в обидва боки. Якщо, звичайно, вона справді помилялася.

- Що скажете по грі?

- Важка, нервова гра. Найголовніше - ми отримали позитивний імпульс, який я вважаю, дасть нам ковток свіжого повітря. І ми зможемо ще радувати наших уболівальників перемогами.

Повідомляє іформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).