Вона – справжня, вона – щира, вона та, яку хочеться слухати та слухати. Спілкуючись з нею, я надихалася та вслухалася в кожне слово, щоб не пропустити нічого. Вона викладається на максимум у будь-якій справі. Мріяла стати психологом, але знайшла себе у косметології. Втім психологія не зникає з її життя, адже кожен її пацієнт перевтілюється не тільки ззовні, але й внутрішньо. Вона – приклад поєднання краси та мудрості. Частинку її щирості та натхнення спробую передати вам. Читайте та надихайтеся.

Вік: 30

Напій: капучино

Література: Лууле Віїлме, всі її книги

Успіх: це досягнення поставлених цілей

#про_себе



pic

-Маю медичну освіту та досвід роботи за кордоном.

-Меломан. Якщо музика викликає «мурашки по тілу», людина очищується та відпочиває душею.

-Читаю максимально пізнавальну літературу, книги про духовний розвиток. Не люблю читати книги, які тільки забирають в мене час.

-Моє хобі - танці. Це для мене задоволення як на емоційному, так і на фізичному рівні.

-Три речі, без яких я не уявляю свого життя, – cім’я, робота, відпочинок. І це все треба поєднувати. -В майбутньому хочу пов’язати життя з доброчинністю.

-Я роблю ідеально або не роблю взагалі. От такий я максималіст.

-Я ціную все те, що в мене є.

#розвиток

Я люблю розвиватися в багатьох сферах, тому моя увага дуже часто розсіюється, але для того, щоб чогось досягти, завжди намагаюся сконцентруватися на кількох основних цілях. Мене постійно цікавить навчання у різних галузях, тому відвідую майстер-класи та курси як в Україні, так і за кордоном. Єдине, що мене не цікавить – це політика. Я ніколи ні на кого не рівнялася, адже вважаю, що потрібно розвивати себе. Якщо я бачу успіх людини та її досягнення, я просто радію за неї та надихаюся її історією для власних звершень: ставлю собі ціль «я теж так хочу» і формую маленькі східці до неї. Не варто ставити великі цілі, а потрібно кожного дня, крок за кроком досягати висот та вдосконалюватися разом з цим і сприймати будь-яку людину як свого вчителя.



pic

#жіноча_краса

Краса йде зсередини. Потужна жіноча енергія, харизма – це і є та магія, якою притягує жінка. Це і є краса. Якщо цю харизму поєднати з сучасними стандартами краси, то разом виходить бомба [сміється – ред.]. Є багато відомих жінок, які, можливо, для когось не дуже привабливі, але вміють правильно себе подати та змусити усіх сказати «вау». Це дуже круто. Важливо любити себе та прислухатися до свого тіла. Шкіра - це орган за яким потрібно слідкувати та любити. Якщо ставитися до тіла як до належного і не прислухатися, коли воно кричить «help» – починаємо хворіти. Не потрібно про це забувати, тому що хворе тіло – це хвора душа. Вони взаємопов’язані.



pic

Більше читайте на 12-15 сторінках 2 випуску журналу "SURENZH"

Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах!

Fichier:Instagram simple icon.svg Картинки по запросу фейсбук значок