Зараз нікого не здивуєш банальною фразою, що час невпинно крокує, а точніше – біжить вперед, змінюючи все на своєму шляху: вдосконалюються технології, починають домінувати інші смаки споживачів, окреслюються нові тенденції, на зміну одним трендам приходять інші. Раптом те, що колись милувало око, починає виглядати недолугим і трохи дивним. Відходять у минуле громіздкі меблі, величезні люстри і важкі габардини.

В наш час стрімкого життя в усьому хочеться мінімалізму і лаконічності, а особливо – в оформленні тих місць, де ми проводимо основну частку нашого часу протягом доби. Це, як правило, офіс і наші приватні помешкання. Місце роботи, місце повноцінного відпочинку.

В цій статті мова буде йти про альтернативну заміну шторам з ламбрекенами, гардинам і тюлям. Звичайно – це жалюзі і ролети, які швидко і впевнено набули популярності на споживацькому ринку завдяки компактності, привабливому естетичному вигляду і зручності у використанні.

На сьогоднішній день промислове виробництво жалюзі і ролет в Україні набуло колосальних масштабів. Рівне нщина також не лишилась осторонь. Починаючи з 2008 року в Рівному успішно працює відома компанія «Фабрика жалюзі», яка швидко набула популярності і гарної репутації на ринку сонцезахисних систем, завдячуючи постійному дотриманню високого рівня сервісу і високим стандартам щодо якості своєї продукції.

За десять років «Фабрика жалюзі» стала виробником і постачальником практично усіх існуючих на ринку сонцезахисних систем видів ролет (або рулонних штор, як їх ще називають) і жалюзі. Компанія є потужним імпортером тканини, профілів і комплектуючих, які використовуються для виробництва та монтажу систем. Про успішність «Фабрики жалюзі» свідчить велика кількість постійних європейських партнерів і клієнтів, які довготривало співпрацюють з компанією, відмічаючи її надійність і порядність, як бізнес-партнера.

Кількість варіантів виконання жалюзі та тканинних ролет необмежена. Асортимент комплектуючих, а особливо широкий вибір тканин дозволяє компанії виконати будь-яке замовлення, задовільнити смак навіть самого вимогливого та досвідченого покупця.

«Фабрика жалюзі» пропонує зовнішні і внутрішні жалюзі, жалюзі горизонтального і вертикального типу, а також дещо нові, але вже дуже популярні на сьогодні рулонні штори типу день/ніч і штори плісе. Причому різновидів штор-жалюзі плісе і ролет день/ніч настільки багато, що іноді просто неможливо обійтись без професійної консультації клієнт-менеджера.



pic



pic



pic



pic

Величезна палітра кольорів високоякісних тканин з різними відтінками кожного кольору, з геометричними і рослинними візерунками, з цікавими ефектами та імітацією природних текстур – результат роботи дизайнерів відомих європейських виробників Albedum та Miranda, з якими «Фабрика жалюзі» довгий час тісно співпрацює.



pic



pic



pic



pic



pic

Завдяки гарній якості тканин при правильному догляді сонцезахисна система має чудовий вигляд протягом всього часу експлуатації. А догляд за ролетами, шторами-плісе(і за жалюзі також) зовсім простий: достатньо під час загального прибирання кімнати, або приміщення використання пилосмока з м’якою щіткою-насадкою, або ручної щітки з м’яким ворсом. Підійде також злегка волога, гарно відтиснута губка, або м’яка ганчірка.

Крім того, всі тканини сертифіковані і є екологічно безпечними, а тому можуть використовуватись для систем сонцезахисту не лише в промислових приміщеннях, або офісах – вони гарно зарекомендували себе при експлуатації в дитячих і лікувальних закладах, в ресторанах, кафе, готелях і, звичайно ж, в житлових будинках.

В зв’язку з тим, що асортимент виробів, комплектуючих і вибір варіантів виконання сонцезахисних систем, які пропонує «Фабрика жалюзі», практично необмежений, цінова політика компанії дуже гнучка. У клієнта завжди є можливість зробити свій вибір в любій ціновій категорії. Також така цінова політика дозволяє компанії орієнтуватись не лише на корпоративних клієнтів, але і на дрібногуртового та роздрібного покупця.

Компанія «Фабрика жалюзі» гостинно запрошує вас до свого магазину, що знаходиться за адресою: вул. Курчатова 9, м. Рівне . Крім того, у компанії пропонують співпрацю гуртовим покупцям з усієї України. Дізнатися більше про актуальну інформацію та інші пропозиції ви можете сайті "Фабрика жалюзі". Дилери компанії отримують справжнє задоволення від своєї роботи, пропонуючи високоякісний продукт – маючи широке коло надійних європейських партнерів. «Фабрика жалюзі» гарантує якість всього, що постачає і виробляє, незмінно турбуючись про своє реноме.