Для більшості людей ідея тантричного сексу звучить як мінімум незвично ─ мало хто знає, що це насправді. У тантричному погляді, секс і оргазм ─ найвища точка духовного усвідомлення. І коли Шива (чоловіча енергія) і Шакті (жіноча енергія) об'єднуються в один сексуальний союз, вважається, що досягається максимальне прояснення (і насолода). Тантричний секс націлений на процес, а не результат, тому тих хто програв в цьому еротичному експерименті точно не буде.

Тантричні сексуальні вправи

1. Спробуйте «вдихнути серце» партнера, щоб налаштуватися один на одного. Стійте навпроти один одного і дивіться один одному в очі, поклавши ліву руку на серце вашого партнера. Потім він повинен покласти руку на ваше серце, і ви повинні спробувати дихати в одному ритмі протягом як мінімум двох хвилин.

pic

2. Встановіть зоровий контакт. Спочатку ви можете відчувати себе некомфортно і навіть ніяково, але з часом стане легше. Для цього немає ліміту часу. Як тільки ви відчуєте себе комфортно, зв'язок встановлено. Це і є мета. Підтримуйте зоровий контакт протягом усієї практики.

pic

3. Сядьте обличчям до обличчя (це краще працює, якщо ви сидите у нього на колінах). Обійміть партнера і притисніть свої тіла один до одного: тактильний контакт сприяє більшому почуттю близькості.

pic

4. Дуже легко і повільно рухайте кінчики пальців по тілу вашого партнера, щоб пробудити нерви і посилити відчуття, підтримуючи зоровий контакт. Ви можете робити один одному чуттєвий масаж ─ за допомогою рук, пір'я, м'яких тканин і інших приємних на дотик предметів. Тут діє єдине правило ─ласкайте свого партнера, не торкаючись до його ерогенних зон.Тантричний масаж ─ це не сексуальна стимуляція, тому не намагайтеся довести себе і коханого до оргазму.

pic

5. Останнім етапом може бути секс. Але це абсолютно не обов'язкова частина програми, адже ви можете просто лягти поруч, цілуватися і обніматися в блаженному стані приємного сексуального і чуттєвого блаженства. Секс сам по собі не є предметом тантричного сексу ─ це лише один з можливих варіантів розвитку подій.

6. Якщо ж вам не терпиться отримати «вишеньку на торті», вибирайте повільні позиції, які підвищують ваш зв'язок з партнером. Ваші тіла повинні бути максимально близько один до одного і не втрачайте зоровий контакт. Чим більше ви зможете розвинути в собі сексуальну енергію, почуття і відчуття, тим більш інтенсивним стане ваш оргазм.

pic

Мета полягає в тому, щоб досягати краю оргазму знову і знову: коли тіло, здається, готове вибухнути, потрібно уповільнити ритм, а потім продовжити рух, щоб створити кілька хвиль оргазму замість одного.