Ремонт підстанції 35 кВ «Шахи» дозволив створити резерв потужності – завдяки оновленню обладнання з’явилася можливість підключення ще двох ліній 10 кВ у Дубровицькому районі

Також проведені роботи підвищують надійність та якість електропостачання, дозволять полегшити обслуговування електрообладнання.

З травня по серпень 2018 року працівники Дубровицької бригади служби підстанцій , інженери служби релейного захисту та автоматики Дубровицької дільниці виконували складні ремонтні роботи з негабаритним обладнанням на підстанції 35 кВ «Шахи». Зокрема, було здійснено заміну розподільчих пристроїв в комплекті з вимикачами 10 кВ, було встановлено новий трансформатор, налагоджено нові захисти ліній і силового трансформатора . Під час робіт враховувалася і необхідність підвищення безпеки обладнання – нині воно перебуває у окремому зачиненому приміщенні.

Зауважимо, що ПрАТ «Рівне обленерго» активно виконує ремонтні роботи – з початку 2018 року нашими фахівцями було відремонтовано 1050 км повітряних ліній 0,4 – 10 кВ, здійснено заміну понад 1100 електроопор, відремонтовано 358 трансформаторних та розподільчих підстанцій 6 – 10/0,4 кВ. Енергетики і в подальшому виконуватимуть усі заплановані ремонтні роботи та реконструкції - усі ці заходи спрямовані на підвищення надійності електропостачання наших абонентів, а значить і на підвищення їхнього комфорту!