Близько чотирьох десятків дубенчан взяли участь у Бандерівському велопробізі, що відбувся в неділю, 29 липня в Дубні.

Захід відбувся з метою популяризації здорового способу життя та запрошення мешканців Дубенщини на фестиваль "Бандерштат". Організатором велопробігу є ВП ГО "ВМР "Національний Альянс" в Рівне нській області.

Велопробіг розпочався на Майдані Незалежності Дубна, звідти велосипедисти рушили до Майдану Героїв УПА. Біля пам’ятного знаку Героям УПА серед учасників методом жеребкування були розіграні призи – два квитки на «Бандерштат», чотири патріотичні футболки та три комплекти ігор «Криївка».

Фестиваль «Бандерштат» відбудеться з 3 по 5 серпня в селі Рованці, що знаходиться відразу за Луцьком. На фестивалі виступлять такі відомі музичні виконавці, як Друга ріка, Тарас Чубай та Плач Єремії, Христина Соловій, NaviBand (Білорусь), Мері, Katya Chilly, Group 432 Гц, Yurcash, Pavlik OverDrive, O.Torvald, Без Обмежень, Арсен Мірзоян, Тартак та ще півсотні музичних колективів. Загалом на фестивалі буде 4 музичні сцени: головна, тиха, urban і нічна. На відвідувачів також чекають традиційна гутіркова, літературна сцена сцени, кінотеатр просто неба, дитяче містечко, народний ярмарок. Вхід учасника бойових дій безкоштовним. Вільний буде вхід також для дітей до 12 років. Фестиваль, за традицією, є безалкогольним.

Повідомляє прес-служба ВП ГО “ВМР “Національний Альянс” в Рівне нські області.