Рівненський "Верес" зазнав другої поспіль поразки у чемпіонаті.

к і стартовий поєдинок проти хмельницького «Поділля», матч другого туру проти житомирського «Полісся» рівненський «Верес» проводив у Млинові. Вирішальним у грі став одинадцятиметровий, реалізований гостями на 64-й хвилині.

На звітний поєдинок «Верес» вийшов з двома новачками, які поповнили склад рівнян цього тижня – це Яременко та Гребенюк. Обоє були доволі активні, втім, набрати очки своїй команді вони не допомогли. Хоча саме Яременко мав один з найкращих моментів у складі «Вереса», коли на 58-й хвилині після прострілу з флангу не влучив з забійної позиції по м’ячу. Завершував цю атаку Семенчук, але з гострого кута пробив повз ворота.

За нереалізований супермомент гості відповіли голом. Скотаренко невдало виставив ногу у боротьбі з Молочком в штрафному майданчику. Останній впав і заробив пенальті. Немтінов впевнено розвів м’яч та Бабійчука по різних кутах.

На 89-й хвилині «Полісся» залишилося у меншості, екс-гравець «Вереса» Поручинський отримав друге попередження. Під час фінального штурму наша команда змогла створити один хороший момент, але ніхто з групи гравців, які йшли на м’яч, не зміг замкнути небезпечний навіс.

Результати інших матчів 2-го туру: «Нива» (Т) – «Буковина» - 0:2, «Черкащина» - «Нива» (В) – 1:0, «Поділля» - «Минай» - 0:2, «Чайка» - «Калуш» - 0:0.

Повідомляє інформаційна служба НК "Верес".