25 липня о 22:27 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: м. Костопіль, вул. Вузька, 5.

На місце виклику було направлено чергове відділення рятувальників 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Костопіль. По прибуттю бійці ДСНС з’ясували що, пожежа виникла у господарчий будівлі (дерев’яна, розміром 3х6м, крита жерстю). На ліквідацію пожежі рятувальники відразу подали водяний ствол. Вже о 22:41 пожежу було локалізовано, а о 22:59 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено: перекриття на площі 1м.кв. та пошкоджено дере’вяне перекриття на площі 0.5м.кв..

До ліквідації пожежі було залучено автоцистерна ДПРЧ-10 та автоцистерна ВПО «Свіспан Лімітед» та 7 рятувальників.

Того ж дня о 23:05 надійшло повідомлення повідомлення про пожежу за адресою: Костопільський район, с. Іваничі, вул. Костопільська, 74. По прибуттю рятувальники вияснили, що горить житловий будинок (дерев’яний, розміром 12х6м.кв. критий шифером) та 3 господарчі будівлі (дерев’яна, крита гумовим шифером розміром 3х6м.кв, цегляна розміром 5х8м.кв. та цегляна господарча будівля розміром 3х5м.кв. крита шифером). Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів. На ліквідацію пожежі подали 3 водяні стволи. Вже о 01:55 пожежу було локалізовано, а о 03:37 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено: перекриття будинку, речі домашнього вжитку.

До ліквідації пожежі було залучено дві одиниці спецтехніки 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Костопіль одна автоцистерна місцевої пожежної команди с. Головин та одна автоцистерна місцевої пожежної команди с. Злазне.

pic

Інформує про це ГУ ДСНС в Рівне нській області.