Даний проект зареєстрували на сайті міської ради в ((https://rivne.pb.org.ua/projects/92)(Громадському бюджеті.))

Автор проекту рівнянин Сергій Боровець переконаний, що встановлення такого сучасного спортивного майданчика дозволить на постійній основі користуватися ним мешканцям мікрорайону.

Так, на зазначених вулицях є територія із трав’яним покривом, яка потребує благоустрою і “перевтілення”. Саме на ній і пропонується облаштувати баскетбольний майданчик із асфальтним покриттям, встановити турніки для занять спортом дітей і молоді, де б могли відпочивати мешканці мікрорайону.

Встановлення такого сучасного спортивного майданчика дозволить на постійній основі користуватися ним мешканцям мікрорайону.

Разом із тим наявність облаштованої території для занять спортом і відпочинку дітей дозволить підвищити рівень фізичної активності дітей і молоді, привчити мешканців мікрорайону до активного і здорового відпочинку, підвищить їх рухову активність і вирішить проблему організації якісного дозвілля неподалік від дому. Окрім того, такий майданчик сприятиме більш змістовному, активному відпочинку та повноцінному фізичному розвитку дітей і молоді.

Вартість такого майданчику становить 250 тисяч гривень, нині проект перебуває на розгляді.