Для мешканки багатоповерхівки по (*вулиці Ювілейна*) літній дощ - це вже стихійне лихо.

Дзвінком на гарячу лінію "Рівне 1" мешканка будинку № 15 по вулиці Ювілейна, повідомила про те, що у них біда – їх добряче затопило. Щойно на вулиці починає дощити, підлога у квартирі Олени перетворюється на суцільну калюжу. Жінка живе на дев'ятому поверсі багатоповерхівки.

Справа в тому, що покриття на даху вже давно непридатне для експлуатації, тож вода затікає через найменші щілини. У ЖЕКу про проблему знають, однак на виклики реагувати не поспішають.

"Вода тече по проводці, капає зі світильника. Тому коли дощіть ми і світло боїмось вмикати", – розповідає пані Олена.

Жовті розводи на стінах у квартирі – теж наслідки не одного затоплення. Квартиру Олени час від часу заливає от уже 10 років.

"Прийшовши в ЖЕК, запитала до кого звернутися за протікання даху мені відповіли ідіть на вулиці шукайте, секретар взагалі "заспокоїла"сказала що це нічого страшного в неї така сама ситуація. Запитавши де начальник - зробила вигляд що не почула, а потім покликала якогось працівника, який записав адресу і сказав "то ми у вас вже були" - розповідає нам мешканка будинку.

Тече не лише у квартирах, дощем заливає й коридори загального користування. Мешканці будинку в розпачі та не розуміють, за що сплачують квартплату щомісяця. Кажуть, що їх обслуговує ЖКП "Сонячне", яке навіть не намагається вирішити цю проблему.