Дубенські оперативники затримали молодика, який викрав скриньку для пожертв важкохворій дівчині.

Слідчі готують матеріали для повідомлення про підозру у скоєнні грабежу мешканцю Дубно, який відкрито заволодів благодійними коштами з прилавку кафе.

Гроші на лікування важкохворої 25-річної дубенчанки збирають у всьому місті. Так, скринька для пожертв стояла і в одному з кафе на вулиці Кирила і Мефодія. 15 липня до приміщення розважального закладу зайшов нетверезий молодик. Він побачив прозору коробку з грішми, схопив її та поспіхом залишив приміщення. Продавець намагалася зупинити зловмисника та просила поставити скриньку на місце, однак він не реагував.

Дубенські оперативники за лічені години встановили особу зловмисника. Ним виявися 24-річний місцевий житель, який зізнався у скоєному. Награбовані близько 200 гривень він витратив на власні потреби, а скриньку викинув.

«За фактом відкритого викрадення чужого майна у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Дубенського відділу поліції Юрій Семеренко. — Слідчі готують матеріали для повідомлення чоловікові про підозру у скоєнні грабежу. За скоєне чоловікові загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.