Два тижні тому рівнянин (*Сергій Мороховський*) повернувся із подорожі Ізраєлем. На цю поїздку витратив лише 430 доларів.

Щоб зекономити на поїздці хлопець шукав ночівлю на сайтах качсерфінгу, а пересувався переважно автостопом. Хлопець розповідає, що з собою в подорож брав лиш все найнеобхідніше.



pic

"Усі привикли бачити туристів з великими рюкзаками, з наметами, з спальниками. Але я вирішив брати з собою мінімум речей тому-що я маю досвід, як це ходити з рюкзаком, коли це важко і коли ти хочеш побачити країну, місто, але ти не можеш тому-що це важко.



pic

Із речей - це кофта, шорти і футболка, все. Далі невідємним аксесуаром це є камера і селфіпалка для того, щоб залишилися гарні спогади. Також дуже важлива річ це є інтернет і бажано, щоб був інтернет, тому-що ти просто загубишся і не будеш знати куди тобі йти та що робити. Це мають бути карти, бажано офлайн якщо немає інтернету. А також потрібно завжди з собою мати воду та світловідбиваючий браслет, щоб на дорозі бачили тебе автомобілі", - розповідає Сергій Мороховський .



pic

По Україні Сергій проїхав дві тисячі кілометрів, був майже у кожному місті і я витратив лише 300 гривень. Ця подорож тривала 14 днів.



pic



pic

"На Ізраїль, 24 дні зайняла в мене подорож разом з Польщею і Ізраїлем, бо я вилітав із Польщі. На це все я витратив 430 доларів разом із всім", - каже Сергій Мороховський.



pic



pic

А також Сергій додає, найголовніше в подорожі - це не боятися запитувати і просити допомоги у інших, бо завжди знайдеться людина яка тобі допоможе.



pic



pic