Сьогодні, 13 липня, близько 2 години ночі на вулиці Князя Володимира патрульні помітили автомобіль Renault, який рухався із включеною аварійною сигналізацією та без ближнього світла фар.

Інспектори зупинили транспортний засіб, щоб переконатися у його технічній справності та поцікавитись чи не потрібна допомога водію. Однак, коли підійшли до дверей водія, то помітили, що керманич пересідав на заднє пасажирське сидіння і намагався вдавати себе за сплячого, зачинившись в автомобілі.

На прохання полісменів чоловік все ж таки вийшов з автомобіля. Але ніяких документів для перевірки не надав. Натомість, несподівано почав втікати.

Охоронці порядку наздогнали та затримали втікача, застосувавши спецзасіб кайданки. 25-річний рівнянин від проходження огляду на стан сп'яніння на місці зупинки та в медичному закладі відмовився у присутності двох свідків.

Патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння) по відмові та винесли постанову за ч.1 ст. 126 КУпАП (керування без відповідних документів). До слова, це уже не перше порушення такого характеру на рахунку даного водія.

Окрім того, лише за минулу добу рівненські патрульні виявили 5 нетверезих кермувальників.

Шановні водії, нагадуємо: керування у стані сп’яніння – одне з найтяжчих адміністративних правопорушень. Не створюйте зайвих проблем собі та іншим!



pic



pic

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.