Вчора, 12 липня у День святих апостолів Петра і Павла голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук та депутат обласної ради Валентин Крока з робочою поїздкою відвідали Березнівщину.

Так в Городищі побували на літургії у новозбудованому храмі Первоверховних Апостолів Петра і Павла УПЦ КП, який зведено на честь Героїв Небесної Сотні із залученням коштів обласного бюджету.

Будівництво храму розпочалося у 2016 році в новому житловому масиві села Городище і проводилося на умовах співфінансування. Окрім допомоги благодійників та парафіян, для зведення церкви залучали кошти місцевих бюджетів. Березнівська районна рада затвердила програму, яка дозволила виділити фінансування з районного та обласного кошторисів.

Роботи у храмі ще тривають, однак жителі села Городище вже мають можливість його відвідувати. Оскільки церква названа на честь святих апостолів Петра і Павла, то це православне свято парафіяни зустріли саме у храмі. Голова обласної ради Олександр Данильчук та депутат Валентин Крока привітали городищенців зі святом. Навзаєм маленькі парафіяни подарували присутнім концерт.

Також Олександр Данильчук та Валентин Крока завітали в село Орлівка на відкриття футбольного стадіону.

У сільраді Орлівки захід приурочили до свята, тому в місцевому клубі та на стадіоні зібралися чи не усім селом. Розпочалися святкування з концертної програми, привітань та подарунків.

Олександр Данильчук та Валентин Крока вручили місцевій футбольній команді «Орел» м’ячі, також футболісти отримали комплекти нової форми.

Святкові заходи в Орлівці завершилися на новому стадіоні футбольним матчем між місцевими «Орлами» та командою Городищенської сільської ради «Промінь».

pic



pic



pic



pic