В дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Агатівка», що на Гощанщині, завітало «Олімпійське літо».

Оздоровленню школярів тут сприяє не лише розташування табору, а й дуже активне спортивне життя. На його території регулярно відбуваються такі спортивні заходи, як «Малі Олімпійські ігри», «Козацькі забави», «Таємничий острів», «Лісова зірка». Також тут є стадіон зі спортивними майданчиками, басейн, ігрова кімната і навіть катамарани, на яких діти можуть поплавати по місцевому озері.

Вже багато років поспіль спортивні активності для школярів допомагають організовувати працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області.

Днями там відбувся черговий етап спортивно-масового фестивалю «Олімпійське літо», який триває в період літніх канікул по всій території Рівне нщини. Тут він розпочався з традиційної ходи олімпійців, які були одягнені у давньогрецькі костюми.

Всього на учасників очікувало чотири командні естафети. Напередодні вони сформували 9 команд по 10 учасників, до складу кожної з яких увійшли діти різного віку. У всіх колективах наймолодшим учасникам допомагали їхні старші товариші, тому етапи змагань виконувалися швидко і майже без порушень правил. Але в таких змаганнях переможець завжди є лише один. Цього разу трішки сильнішою за інших була команда «Just do it», яка й стала першою в загальному заліку.

В індивідуальних конкурсах перемогу здобули Софія Сидорчук, Олександра Самко, Ярослав Калічевський та Евеліна Коновалова. На завершення організатори нагородили всіх учасників заходу сувенірами. А переможці та призери, котрі отримали ще й пам’ятні подарунки, долучилися до акції, яку проводить Національний олімпійський комітет України - «100 days to Buenos Aires» (100 днів до Буенос-Айреса). Нагадаємо, вона проводиться в соціальних мережах з нагоди ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться з 6 по 19 жовтня в м. Буенос-Айрес (Аргентина).

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.