Сьогодні ми розповімо про кілька найрозповсюдженіших помилок, які допускають молодята під час організації свого особливого дня. Бажаємо приємного читання!

Помилка №1: запросити всіх

Дехто вважає, що вдале весілля – це неодмінно сотня-дві запрошених і гуляння мало не до ранку. Запросити варто навіть далеких родичів, з якими бачились ще у дитинстві (якщо взагалі бачились). Також не можна обійти увагою сусідів, з якими тільки вітаєтесь. Ну і звісно ж, яке весілля без колег, з якими, якщо розібратись, окрім роботи немає нічого спільного. Проте, якщо в результаті ви хочете влаштувати свято з по-справжньому приємною атмосферою, забудьте про останніх три речення. Складаючи список гостей, подумки питайте себе, чи буде ця людина дійсно радіти за вас у цей щасливий день.

Помилка №2: не наймати професійного фотографа

Кожен з нас знає, наскільки важливими є світлини: вони допомагають нам в подробицях відтворювати знакові миті та найпрекрасніші дні. Годі й казати, наскільки важливі весільні фото – завдяки майстерно зробленим знімкам ви коли завгодно зможете повернутись у цей чудовий день, згадати його атмосферу. Тому до питання вибору весільного фотографа варто підходити з особливою уважністю. Якою б великою не була спокуса замінити професіонала другом чи подругою з непоганим фотоапаратом, тим самим зекономивши, постарайтесь все ж заощадити на чомусь іншому.

Помилка №3: танці – єдина розвага на святі

Якщо ви належите до тих пар, які вважають, що дискотеки в якості розважальної програми буде достатньо на вашому весіллі, краще перегляньте свої погляди, поки є час. Кого б ви не запросили в якості музичного супроводу – колоритний народний колектив, стильний кавер-бенд чи модного діджея – серед запрошених завжди знайдуться люди, які не вміють танцювати чи не танцюють принципово. І, поки інші штурмуватимуть танцпол, ці гості, скоріш за все нудьгуватимуть. Який вихід, запитаєте ви? Якщо не вважати альтернативою вульгарні та банальні конкурси, то можна розбавити танці розважальними номерами та інтерактивом, який буде доречним саме на вашому особливому святі: наприклад, частини застіль перериватимуть годинні дискотека та цікава розважальна частина.

Помилка №4: витрачати на банкет більшу частину весільного бюджету

Пишні бенкети з багатьма стравами та ще й у великій кількості разом з недотепними конкурсами, викупом нареченої та неодмінним лімузином у якості святкового кортежу потроху відходять у минуле. На сучасних весіллях застілля більше не є центральною частиною святкового вечора, тому й підхід до нього суттєво змінився. Так, сьогодні дедалі частіше гостям пропонується меню з кількома основними стравами та закусками на вибір. Якщо ж гастрономічне розмаїття для вас важливе, «відірватись» можна на десертах. Раніше ми писали про кенді-бари – такі собі шведські столи з різноманітними смаколиками.

Помилка №5: весілля «як у всіх»

Одразу ж зазначимо, що стандартне свято немає нічого спільного з традиційною урочистістю, яка завжди буде актуальною. А ось весілля з розписами в загсі, викупами нареченої та іншими атрибутами 90-х, як ми вже писали вище, стрімко втрачають свою популярність. Окрім класичних «білих», як їх називають на Заході, свят сьогодні популярними є урочистості у певній кольоровій палітрі, а також тематичні весілля. Варіантів тут безліч: улюблений фільм, книга, історичний період, країна – обирайте те, до чого справді лежить душа у вас та коханої людини, тоді і ви отримаєте максимум задоволення від свого особливого дня, і ваші гості запам’ятають його надовго.

Джерело