Народний клуб «Верес» відкриває для себе новий напрямок та створює кіберфутбольну команду (*NK Veres Rivne eSports*) у дисципліні FIFA.

Учасниками команди вже стали двоє гравців - Максим Бобер та Юрій Гримак за якими будуть закріплені ігрові номера в основній команді.

Максим «FEARGGWP» Бобер – буде мати футболку з номером 40. Він один з найвідоміших та найкращих кіберспортсменів України, призер та володар великої кількості українських та міжнародних чемпіонатів. Зокрема, переможець кубку Києва 2017, а також всеукраїнської ліги з кіберфутболу 2017. Максим має великий досвід, проводив тренування та грав проти найкращих гравців планети, має свій унікальний стиль.

Юрій Гримак – молодий рівненський кіберспортсмен, який вже подає великі надії. Буде мати футболку з номером 77. Під час кубку НК «Верес» з кіберфутболу, який проходив 28-29 квітня у Рівному, молодий гравець у компанії сильних та досвідчених гравців зі всієї України зміг пройти до стадії 1/8 фіналу, а також став переможцем першого туру NK Veres eSports Challenge League – нового чемпіонату, який стає фундаментом всього кіберспортивного напрямку нашого клубу.

«У кіберспорті дуже молодий зростаючий ринок, тому цей крок є дуже важливим в стратегії клубу. Кіберспорт - вже більше не майбутнє. Це сьогодення. Ми створили вертикаль кіберспортивного напрямку нашого клубу. Кожен може проявити себе та довести, що саме він заслуговує бути частиною Veres eSports», - зазначив директор з розвитку НК «Верес» Юрій Сєбов.