У приміщеннях, які використовувались неефективно, працівники Дубровицького відділення поліції зробили тренажерний зал, мийку, кімнати побуту та відпочинку.

Колектив підрозділу на чолі із керівником Костянтином Головатюком переконаний, що комфортні умови праці – це запорука ефективної та успішної роботи. Тож власними зусиллями у вільний від служби час весь особовий склад долучився до капітального ремонту та переобладнання закинутих приміщень.

Відтак, у відділенні поліції з’явився новенький тренажерний зал, мийка для службового автотранспорту, а також оновлена та комфортна кімната побуту і відпочинку.

Заступник начальника Нацполіції Рівне нщини Людвіг Файт, який днями відвідав колег на Дубровиччині відмітив, що колектив відділення поліції не лише бореться з правопорушниками, але й спільно працює над покращенням матеріальної бази підрозділу. Адже поліцейські більшу частину доби перебувають на робочому місці, тож умови праці мають бути комфортні.

«Результат, який ви отримали – це успіх кожного з вас, а відтак – працівників, які стали командою задля досягнення поставленої мети», - підкреслив під час візиту Людвіг Файт.

pic



pic



pic



pic

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.