Липень буде досить цікавим та насиченим для тих людей, які перебувають у пошуках своєї «другої половинки». Астрологи прогнозують приємні романтичні зустрічі та несподівані зізнання. Тим, хто вже знайшов своє щастя, зірки радять берегти його. Адже в липні настає не найкращий час для того, щоб з’ясовувати стосунки – високий ризик виникнення конфліктів.

Овен

В цілому липень Овнам доведеться по душі: він буде гармоніювати з їх енергійністю та імпульсивністю, тим більше проблем і неприємностей Овни не бояться. Головною проблемою стане, мабуть, вплив ретроградного Марса. Ви будете бачити можливості, вимагати, прагнути скористатися ними, але з-за зворотного руху покровителя відчуєте брак ресурсів та мотивації. Насамперед не вистачати вам буде грошей, щоб запровадити зміни в життя. Класична ситуація, яка приведе вас в лють.

Багато ризикують провести в люті весь липень. Астрологи рекомендують остерігатися конфліктів з коханою людиною, якісно виконувати роботу, постійно примушувати себе мислити позитивно, інакше — провал. Зате ваше особисте життя в липні заграє новими фарбами: увага протилежної статі не перестане переслідувати вас.

Телець

На жаль, представникам Знаку Тельця весь місяць доведеться відчувати на собі весь негатив Нептуна, посиленого у Рибах. Ви будете повні сил і можливостей, але все це лише ілюзії, які створить у вашій свідомості Нептун: в самий відповідальний момент все може закінчитися крахом з-за якоїсь дрібниці. Саме тому фахівці рекомендують вам приділяти підвищену увагу саме дрібницям, які в липні стануть найголовнішою частиною конструкції.

Приємним моментом можна вважати удачу, завдяки якій багато проблеми будуть вирішуватися самі собою. Але саме із-за легкості цього періоду і подарунків Всесвіту у вас не вийде тверезо оцінювати ситуацію і концентруватися на тому, що дійсно важливо. Це вкрай несприятливий місяць для весіль, укладання важливих угод, відкриття бізнесу та далеких поїздок.

Близнюки

У липні Близнюкам навряд чи вдасться утриматися на плаву. Вплив Меркурія в сузір'ї Лева змусить вас активно діяти, йти напролом, завантажувати себе зайвою відповідальністю, постійно вирішувати складні питання і намагатися реалізовувати перспективні плани. Проте астрологи переконані: чим менше ви будете навантажуватися серйозними завданнями, тим легше вам буде.

Підкорення нових горизонтів у липні можна порівняти хіба що з «мишачою метушнею» — роботи буде багато, а можливостей — нуль. Чим смішніше і абсурдніше будуть обрані вами мети, тим більший успіх прийде. Трихвилинна розмова з колишнім однокласником може опинитися в рази ефективніше реалізації грандіозного плану. 26 липня Меркурій перейде в ретроградний стан, чим додасть ще більше проблем. Бажано провести кінець місяця далеко від турбот і клопотів, обмежуючись лише короткими вилазками у світ, самоосвітою і посиденьками з рідними.

Рак

Кому дійсно сподобається липень, так це Ракам. Нептун в Рибах стане вашим головним помічником, збудувавши для вас події таким чином, що у всіх сферах життя ви зможете домогтися успіху і визнання. Пам'ятати потрібно лише те, що в цьому місяці головну роль будуть грати дрібниці життя і ледве вловимі знаки долі. Вам бажано звернути на ці дрібниці увагу, інакше середину літа ви можете провести в розчаруванні та низці невдач.

Нептун — бог ілюзій, тому його вплив може нагородити надто чутливих Раків песимізмом. Постарайтеся дивитися на речі тверезо і радіти навіть самим, здавалося б, незначним успіхам. Для вас липень — сприятливий місяць, тому не потрібно витрачати його на жалість до себе. Більше відпочивайте, насолоджуйтеся життям, заводьте нові знайомства і менше працюйте: в'їдлива і монотонна робота в цьому місяці може позбавити вас сил.

Лев

Сонце, яке готується перейти у ваш Знак, запрограмує вас на успіх, ділову активність, подорожі і зміну місць. Щоправда, перехід здійсниться лише 23 липня, до цього числа ваш покровитель буде перебувати в сузір'ї Рака, забезпечивши вам емоційні переживання і душевні хвилювання. Але навіть у цьому випадку не можна падати духом. Спробуйте боротися з апатією прогулянками на свіжому повітрі. Фізична активність може мати позитивні наслідки, тому скажіть «так» спорту, активному відпочинку і діловій активності. Мінімізуйте всі заняття, які вимагають монотонності і нерухомості: чим більше ви рухаєтеся, тим більше знаходите сил.

Прикінцеві 9 днів місяця пройдуть позитивно і допоможуть вам у досягненні задуманого. Головне — не квапте події, дозвольте собі і своєму життю налаштуватися на хвилю успіху і процвітання. Поспішні дії можуть дуже негативно позначитися на вашому майбутньому.

Діва

Липень — хороший місяць для прояву любові і турботи про себе. За гороскопом Венера виявиться у вашому Знаку 10 липня, чим посилить прагнення до егоїстичних задоволень. У минулі місяці ви досить багато часу приділяли іншим, пора подумати і про себе, тим більш зірки самі підштовхують до цього. Перестаньте поступатися і йти на поводу у тих, кого ви любите: найголовніший чоловік, який потребує вашої уваги — це ви.

Венера, яка несподівано відвідає ваше сузір'я, посилить ваше почуття впевненості і власної значущості. У наступний період не варто розкидатися своїм благородним егоїзмом: більше думайте про себе, про свої бажання і цілі, про свої плани і перемогах. Астрологічні тенденції нині складаються так, що всі сили, які ви віддасте іншим, підуть на шкоду не тільки оточуючим, але і вам, а все, що ви зробите для себе, принесе користь.

Терези

У липні, як і в інші місяці, Ваги виявляться повністю відірвані від земних реалій. В черговий раз ви будете зайняті пошуками балансу і гармонії в житті, що допоможе вам згладити гострі кути цього неоднозначного періоду. Керувати вами візьметься Сатурн. Енергетика цієї планети схиляє в русло помірності і стабільності, що цілком можна вважати щасливим знаком. Ваш покровитель допоможе уникнути крайнощів, які викликані бурхливим впливом інших планет.

Цей місяць буде сприяти змінам, а події почнуть натякати на те, що ваше життя скоро зміниться, тому липень можна назвати досить вдалим. Однак успіх у матеріальній сфері буде злегка перекритий деякими непорозуміннями на особистому фронті. Можна сказати, що ви зіткнетеся з класичною дилемою: що вибрати — сім'ю або роботу. Астрологи схиляють чашу терезів в область кар'єри, оскільки тут буде багато шансів, які просто шкода втратити, але рішення все ж таки залишається за вами.

Скорпіон

Найчастіше у представників сузір'я Скорпіона бездоганна інтуїція, а в липні вона зіткнеться з впливом негативно налаштованого Сатурна і піде у відпустку, поставивши на своє місце агрегат з пошуку невдалих рішень. Шлях до успіху в липні пролягає через мінне поле, а досягати висот доведеться наосліп. Розумніше за все постаратися зробити так, щоб вам не довелося приймати відповідальні рішення в поодинці. Покличте на допомогу близьких людей і прислухайтеся до мудрих порад старшого покоління.

До плюсів цього періоду можна віднести поліпшення настрою і збільшення життєвої енергії. Вас перестануть турбувати нав'язливі думки, страхи, бути може, навіть ви відмовитеся від стереотипного мислення і назавжди покинете зону комфорту. Але пам'ятайте, що ваша інтуїція в цьому місяці працюватиме погано: дивіться в обидва.

Стрілець

Волелюбним Стрільцям буде дуже затишно в цьому місяці. Сильний і позитивний Нептун звільнить вас, вашу свідомість і життя від будь-яких пут. Щоправда, нове — це не завжди найкраще. Але якщо ви боїтеся змін, то астрологи рекомендують вам знайти в своєму житті стабільність і триматися за неї, тому що вплив Нептуна може позбавити вас чогось звичного і дорогого. Намагайтеся якомога більше уваги приділяти тому, що не хочете втратити. І, зрозуміло, частіше озвучуйте свої думки і говорите про те, що для вас значимо — це посилить енергетичний зв'язок і не дозволить Нептуну відібрати найдорожче у вашому житті.

Стрільці, які готові до змін і нового етапу, можуть зловити хвилю. Не бійтеся палити мости і обрубувати зв'язки: в цьому місяці ви готові вступити в новий світ і змінити своє життя.

Козеріг

Представників Знаку Козерога очікує місяць невизначеності, нестійкості і непорозуміння. Криза, викликана ретроградним Сатурном, торкнеться всіх, але, зрозуміло, багато що залежатиме від поточного стану справ. Козероги з вдало налагодженим життям і долею відчують лише рідкісні напади неспокою і невпевненості, а основний удар отримають ті, хто досі не визначився з тим, чого хоче від життя. Страхи і сумніви, мабуть, — основні проблеми майбутнього періоду. Але не треба бити на сполох і впадати в депресію: спробуйте тверезо оцінити ситуацію і зрозуміти, що саме вас засмучує в собі і навколишньому світі. Зірки впевнені, ви знайдете відповіді, якщо не будете піддаватися на провокації Сатурна.

Середина місяця обіцяє бути більш сприятливою. Негативізм Сатурна, що перебуває у вашому Знаку, перестане вас бентежити. Після 23 числа можна сміливо займатися наміченими цілями та планами. Потрібно по максимуму скористатися цим місяцем, щоб як слід розібратися з внутрішніми проблемами. Це важливий період, необхідний для позитивних змін, так що пробачте йому цей негатив за можливість поліпшити своє життя в майбутньому.

Водолій

Водоліям бажано підготуватися до кардинальних змін, а ще краще — постаратися залучити позитивні зміни в своє життя. Незважаючи на зоряний хаос, який пануватиме навколо, Марс своїм перебуванням у вашому Знаку подарує успіх. Але не варто повністю покладатися на щасливий випадок: ваш покровитель рухається у зворотному напрямку, що вказує на несподіваний розвиток подій. Намічені результати можуть суттєво відрізнятися від реальних: вони опиняться в кілька разів краще, ніж ви планували, ось тільки зрозумієте ви це не відразу і ще довгий час будете відчувати незадоволення та роздратування.

Метаморфозам піддадуться всі області життя, але особливе враження залишать перетворення в особистій сфері. В наступному місяці ви будете неймовірно привабливі, рішучі і харизматичні, що неодмінно оцінять представники протилежної статі.

Риби

Представники Знаку Риб в цьому місяці можуть повністю розслабитися і віддатися течії. Астрологи зазначають початок сприятливого періоду, у який можна відмовитися від виконання завдань, які робити не хочеться. Чесно кажучи, від вас зараз мало що залежить, тому саме розумне, що ви можете зробити — це дозволити течією прибити вас до нових берегів. Сила духу, рішучість і цілеспрямованість не допоможуть. Тимчасово відволічетесь від інформаційного шуму, розслабтеся, зменшіть швидкість і насолоджуйтеся життям.

Вплив Венери звільнить вас від роботи, активності і амбіцій. Зате вийде не просто відпочити, а як слід відірватися від життєвих реалій і проблем. Пам'ятайте: чим сильніше ви будете намагатися змінити свою долю в липні, тим сильніше вона буде брикатися і навантажувати вас проблемами.

Джерело

Джерело