Вихователька дитячого садочку, яку звільнили за «аморальні» фото закликала жінок до флешмобу (*#явчительімійвідпочинок*).

На своїй сторінці у соціальній мережі вона розказала, що люди з усіх куточків України пишуть їй слова підтримки. Саме тому, набравшись впевненості, вона твердо вирішила:

«Раз вже так багато людей за те, що фото на пляжі не є аморально, тоді давайте зі мною, влаштуємо флешмоб. Цим самим ми доведемо всім, що педагоги теж люди, і наш відпочинок немає нікого хвилювати.»

Вихователька запропонувала викладати фото в купальниках з хештегом #явчительімійвідпочинок. Підтримувати цей флешмоб можуть не тільки педагоги, але й а й ті хто не погоджується з такими роду звільненнями.

Нагадаємо, на Рівне нщині виховательку дитячого садочку звільнили за "аморальні" фотографії. На світлинах зображена жінка в купальнику, разом зі своїм чоловіком біля моря.

Суд визнав звільнення незаконним. Але в день поновлення завідувачка дитсадка написала нову заяву, за аморальну поведінку та, начебто, прогули на роботі.