Рівненські гімнастки СК "Золота осінь" переможно закінчили виступи у Братиславі на Міжнародному турнірі "Bratislava Cup".

Рівне нські гімнастки СК "Золота осінь" переможно закінчили виступи у Братиславі на Міжнародному турнірі "Bratislava Cup".

Всього на змаганнях боролося за перемогу 150 учасниць із 9 країн.

У фінальний день рівнянки показали вищий клас майстерності та неодноразово піднімалися на п'єдестал.

Із золотою медаллю фінішувала Валерія Трохимчук. Два срібла завоювали Олександра Ващишина та Даша Гостєва. І з бронзою фінішували наші Олександра Вихристюк та Софія Баланович.

Готували спортсменок до змагань Марина Болба, Юлія Руда, Юлія Шепелюк, Даша Орловська.

- Це був наш останній змагальний виїзд сезону. Перший день змагань був для нас урожайним. Був момент, що дівчата клубу зайняли весь п'єдестал. Фінал, звісно, був найважчим. Спортсменки впоралися із завданням і нам вдалося здивувати суддів та перемогти. Можливо це і не скромно, але дівчата "Золотої осені" вибороли найбільше відзнак серед усіх представників на змаганнях. Думаю, це свідчить про якісний склад команди та клубу. Тож, ми фінішували на дуже позитивній, мажорній ноті, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Спортспенки вже сьогодні, 18 червня повернулися додому. А завтра, 19 червня СК "Золота осінь" вирушає на перший етап літніх зборів, щоб розпочати підготовку до нового змагального сезону.