Сьогодні, 12 червня, близько 15 години 20 хвилин, у посилці ув'язненому, який перебуває у Рівненському слідчому ізоляторі, (*знайшли порошкоподібну речовину білого кольору*).

Це викликало підозру у працівників СІЗО. На місце події викликали слідчо-оперативну групу ГУ НП в Рівне нській області. За попередньою інформацією, посилку принесла його знайома.

"Під час ретельного огляду передачі, було виявлено, що в цукерках знаходиться порошкоподібна речовина білого кольору, невідомого походження. Як відомо, відповідно до статті 9 Закону України про попереднє ув'язнення, особи взяті під варту та які знаходяться у слідчому ізоляторі, мають право на отримання передачі та посилок. Кожна передача та посилка підлягає ретельному огляду нашими працівниками", - розповів начальник державної установи "Рівне нський слідчий ізолятор" Юрій Ткачук

За фактом даної події, наразі ведуться слідчі дії.

Додамо, що кожен громадянин, який передає передачу своєму родичу або знайомому, який знаходиться в слідчому ізоляторі, заповнює заяву. В ній вказують перелік продуктів харчування та предметів першої необхідності.

А також, під росписку повідомляється про кримінальну та адміністративну відповідальність за передачу заборонених для користування та зберігання речей.

Деталі читайте згодом на сайті Рівне 1 та дивіться у програмі Патруль.



pic