Упродовж трьох місяців в обласному центрі від крадіжок потерпали в основному власники авто «ВАЗ» і «Москвич».

Невідома особа забирала із салону все, що мало хоч якусь цінність. Працівникам карного розшуку Рівне нського відділу поліції вдалося вийти на слід зловмисника, з яким нині спілкуються слідчі.

Раніше судимий за майнові злочини 35-річний рівнянин, справа про чергову крадіжку відносно якого нині розглядається в суді, здебільшого обирав «вазівки» через можливість без особливих зусиль відкрити дверцята. Втім, від його протиправних дій потерпіли й власники авто «Honda» та «Toyota», де була відсутня сигналізація. Господарі паркували транспортні засоби на ніч на подвір’ї, а вранці заставали безлад у салонах. Автомагнітоли, відеореєстратори, навігатори, колонки, дзеркала заднього виду, акумулятори, зарядні пристрої, телефони, документи на авто — основний перелік майна, за рахунок якого збагачувався зловмисник. Загалом наразі встановлено його причетність до 20 крадіжок із транспортних засобів.

За усіма фактами відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Проведені оперативниками розшукові заходи дали свої результати. Злодія затримали на вулиці Набережна за «гарячими» слідами після вчиненої автокрадіжки із «ВАЗу».

Слідчі дії тривають. Чоловіка перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. За свою злочинну діяльність рівнянин може поплатитися свободою на термін до п’яти років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic