Лише за минулу добу рятувальники області чотири рази виїздили на виклики пожеж в господарчих будівлях на приватних територіях.

5 червня о 12:45 до Служби порятунку Рівне нщини надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Білогорівка Радивилівського району. За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 2-го державного пожежно-рятувального поста села Козин.

Прибувши на місце виклику рятувальники відразу провели оперативне розгортання та подали на гасіння пожежі водяний ствол. О 13:16 пожежу було локалізовано, а о 15:10 повністю ліквідовано, чим вдалося запобігти поширення вогню на поруч розташований житловий будинок та господарську будівлю.

Вогнем знищено покриття господарчої будівлі (дерев’яний каркас, крита жестю, обшита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 14х10м) та 10 тюків соломи. До ліквідації пожежі залучались дві одиниці спецтехніки ДСНС та 6 рятувальників. Причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.



pic

5 червня о 17:25 за номером «101» до пожежно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт. Володимирець. На місце події відразу було направлено черговий караул бійців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Вже за кілька хвилин, прибувши до місця пожежі, рятувальники з’ясували, що пожежа виникла на горищі господарської споруди. Вогонь до прибуття рятувальників намагалися стримати місцеві жителі. Провівши оперативне розгортання вогнеборці подали на гасіння водяний ствол. Пожежу рятувальники ліквідували швидко, не давши вогню поширитися на всю споруду та на поруч розташований легковий автомобіль. Внаслідок пожежі було пошкоджено покрівлю та перекриття господарської споруди, 0,5 м. куб. дров, знищено два тюки соломи.

Всі обставини події, причина виникнення пожежі та обсяги збитків встановлюються фахівцями.

Рятувальники ДСНС закликають: щоб у вашому господарстві не сталося біди - суворо дотримуйтесь правил пожежної безпеки та ще змалку привчайте до цього своїх дітей. В тому ж разі коли пожежа виникла, не гаючи часу, відразу телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!



pic

5 червня 15:45 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівне нській області надійшло повідомлення про пожежу у приватнрому господарстві за адресою: м. Березне по вул. Теклівська, 82. На місце події відразу було направлено черговий караул бійців 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та 3-го державного пожежно-рятувального поста.

Прибувши на місце виклику бійці ДСНС встановили, що горить господарська будівля: 10х5м, цегляна, крита шифером по дерев’яному обриштуванню. На ліквідацію пожежі рятувальники подали два водяних ствола. Пожежу було локалізовано о 16:05, а повністю ліквідовано вже о 17:04.

Вогнем знищено: покриття та перекриття будівлі та речі домашнього вжитку. Травмованих та загиблих в наслідок пожежі не має. До ліквідації пожежі залучались дві одиниці спецтехніки ДСНС та 8 рятувальників. Причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.

pic

6 червня о 10:35 за номером «101» до пожежно-рятувальної служби Рівне нщини надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в с. Могиляни, Острозького району.

На місце події відразу було направлено черговий караул вогнеборців 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Острог. Вже за кілька хвилин, прибувши до місця пожежі, рятувальники встановили, що пожежа виникла на горищі господарської будівлі. Провівши оперативне розгортання вогнеборці подали на гасіння пожежі водяний ствол. Пожежу рятувальники ліквідували швидко, не давши вогню поширитися на всю будівлю.

Внаслідок пожежі знищено: дах господарської будівлі, 3 м. дров, та речі домашнього вжитку. Пошкоджено: речі домашнього вжитку. Причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.

pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області