Із початку року до поліції почали надходити повідомлення від громадян про крадіжки грошових коштів, мобільних телефонів та особистих документів у громадському транспорті. Оперативники викрили зловмисника, причетного наразі до вчинених 12 майнових злочинів.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Наприкінці травня за допомогою до поліцейських звернулися двоє рівнянок, у яких у тролейбусі невідома особа викрала з сумок гаманці та пенсійні посвідчення. У 58-річної пенсіонерки зловмисник поцупив 350 гривень, а у 81-річної — 320.

Відомості за усіма фактами крадіжки слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій стало очевидним, що в громадському транспорті орудує один і той самий кишеньковий злодій за визначеними маршрутами: вулиці Соборна, Київська, Грушевського.

Працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 36-річний житель Рівне нського району, який вже має кримінальний досвід і раніше судимий за аналогічні злочини. Слідчі встановили наразі його причетність до 12 кишенькових крадіжок: чотирьох гаманців з різними сумами коштів, сімох телефонів, банківських карток та особистих документів. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та здійснюється перевірка щодо вчинених інших кримінальних правопорушень.

Слідчі дії тривають.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.