8-11 червня у с. Хрінники, смт Демидівка Демидівського району Ріненької області відбудеться Всеукраїнський дитячий фестиваль паріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине!»

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Viber: Rivne1.tv

Організатори Фестивалю: управління культури і туризму Рівне нської облдержадміністрації, КЗ «Рівне нський обласний центр народної творчості» РОР, Демидівська райдержадміністрація, Демидівська районна рада, відділ культури і туризму Демидівської райдержадміністрації, Демидівська селищна об’єднана територіальна громада.

Мета Фестивалю: відродження та популяризація історичної пам’яті національно-патріотичної пісні нашого народу, почуття національної гідності, виявлення та підтримка талановитих молодих виконавців, залучення дітей та молоді до пісенної творчості національного характеру, обмін творчими досягненнями учасників Фестивалю.

Фестиваль є відкритим і проводиться один раз у два роки. Цьогоріч дитячий фестиваль патріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине!», який декілька років поспіль проводився як регіональний, отримав статус Всеукраїнського. Окрім учасників з Рівне нщини, які представлятимуть Дубенський, Зарічненський, Костопільський, Рівне нський райони, Вараш, Рівне ; чекаємо на учасників з Волинської, Луганської, Тернопільської, Хмельницької областей та м.Київ.

Урочисте відкриття фестивалю – 8 червня о 16.00 год. у будинку культури Демидівської ОТГ.

Закриття фестивалю та Гала-концерт учасників – 10 червня о 17.00 год. у санаторії «Хрінники», с.Хрінники.