Життєве кредо: «Той, хто прагне, зробить більше, за того, хто може!» В житті намагається приносити людям радість та позитивний настрій.

Справжня «дівчина-весна»! Народившись 2 березня, крокує по життю з весняним настроєм та позитивом. З дитинства мріяла стати продавцем в магазині, але згодом, в школі, зрозуміла, що справжнє її покликання – це сцена та організація різних заходів.

Закінчивши гуманітарну гімназію, стала студенткою Рівне нського державного гуманітарного університету (Інститут Мистецтв) і почала здобувати професію режисера. З перших днів навчання брала активну участь у студентському житті і навіть стала студентським деканом факультету.

Коли в університеті прийшов час проходження практики – звернулася за допомогою до телекомпанії «Рівне 1». Згодом спробувала себе менеджером з реклами, але це заняття було не до душі. Більше сподобалося бути диктором реклами, а далі - перші проби на телеведучу. Починала з музично-розважальної програми «Вітаємо Вас», а з 2010 року успішно є автором та ведучою тележурналу «Модно».

У вільний час полюбляє відпочивати на природі, відвідувати змагання зі спідвею, подорожувати та просто насолоджуватись життям!