Близько 23-ї години 13 травня до поліції надійшло повідомлення, що у селі Підгайці сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 51-річний млинівчанин, водій «ВАЗ 21096», рухаючись у напрямку селища Млинів, зіткнувся із 34-річною велосипедисткою, мешканкою Дубенського району, яка рухалася назустріч тією ж смугою.

Унаслідок ДТП жінку госпіталізували у реанімаційне відділення із політравмою, забоєм головного мозку, черепно-мозковою травмою, переломом плечової кістки та в стані алкогольного сп’яніння. Медики оцінюють її стан як важкий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі дії щодо встановлення усіх обставин ДТП тривають. Автомобіль доставлено на територію Млинівського відділення поліції. Його водій за результатами освідування був тверезий.

Поліцейські нагадують усім громадянам, що велосипедист, який рухається проїзною частиною, є повноправним учасником дорожнього руху! Він зобов'язаний знати й дотримуватися Правил дорожнього руху, зокрема не керувати двоколісним транспортним засобом у стані сп’яніння. Маневри велосипедиста на проїзній частині мають бути передбачуваними й зрозумілими для інших учасників дорожнього руху. Велосипед має бути укомплектований світловідбивачами (катафотами): спереду — білого, по боках — жовтогарячого, позаду — червоного кольору. Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).

Не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic