Ще декілька років тому послуги весільних агенцій – це була примха обраних, проте уже зараз весілля без сторонньої допомоги уявити важко. Якщо загальну організацію можуть взяти на себе молода пара, то декорації, фуршетні столи та їх облаштувати, навряд чи вдасться організувати самостійно.

Ціна не завжди якість

Облиште традицію обирати товари або послуги за прейскурантом або цінником. Майстерність, креативність та якість роботи весільної агенції в грошовому еквіваленті оцінювати не варто. Агенція може мати найдорожчі реквізити, подавати на фуршети різну екзотику, проте може не знати, як вміло це подати і скласти разом. Оцінюйте якість за відгуками, досвідом, оперативністю роботи та вмінням задовольнити усі примхи клієнта.

Фото в студію

Обіцянки, словесні домовленості у справі весільної організації – ніщо. Просіть у агенції фото робіт, які були пропрацьовано ними. Слідкуйте за тим, щоб на знімках були логотипи агенції, а на відмовки “Ми зробимо таке ж ” не ведіться. Вони не варті нічого. Часто фото є просто скачані з інтернету і відношення до авторства агенція не має ніякого.



весільне агенство

Важлива точність

Приблизні підрахунки або домовленості можуть привести до небажаних казусів на весіллі. Для прикладу, розрахунок фуршетного стола. Домовтесь про точну кількість усіх закусок, враховуючи при цьому кількість гостей. Попросіть, щоб вам показали як виглядатимуть декорації фуршету, як будуть розміщені столи. Вбережіть себе від неприємних сюрпризів. Також завчасно домовтесь про точну вартість послуг, що надаватиме агенція. Не погоджуйтесь на “заокруглені рахунки”. Бо у день весілля вам навряд чи захочеться з’ясовувати такі деталі, якщо вам дадуть рахунок із далеко не прогнозованою сумою. При оплаті просіть чек окремо з магазинів продуктів, де закуплялась агенція для фуршету, окремо за квіти, феєрверки. Це допоможе вам уникнути шахрайства.

Свій серед чужих

Для того, щоб весілля ви відсвяткувати за планом та без казусів, вам потрібна людина (бажано родич або друг), яка буде слідкувати за організаційною частиною на весіллі. Така людина має слідкувати за роботою і весільної агенції. Тому шукаючи останню, попередьте, що під час їхньої роботи буде “свій помічник”, який при потребі буде втручатись та давати зауваження. Якщо агенція совісно виконує роботу, то проти цього не буде.

Вибір весільної агенції – це важливо, тому ви маєте довіряти людям та відчувати комфорт та розуміння у спілкуванні. Дотримуючись наших порад, вам вдасться знайти вдалих помічників.

Джерело