Смокінгом на весіллі не здивуєш нікого. Якщо для слабкої половини вибір образу більш різноманітний,то для чоловіків він значно скромніший. Проте не варто думати, що звичайний костюм не можна зробити ексклюзивним.

Базовим в чоловічому образі є костюм або смокінг. Більшість чоловіків на весіллі одягнуть саме його. Проте їм ніхто не заважає експериментувати з кольором. Одягнути нареченого у костюм кольору морської хвилі – це не погане рішення для увиразнення весільного вбрання коханого. Костюми такого кольору пасують переважно всім.

Поекспериментувати можна з відтінками – від менш насиченого до темно-синього. Можна відмовитись від піджака, якщо весілля у теплу пору і замінити його жилеткою. Найвдаліше обирати світлу сорочку для такого образу. Щоб складати один образ із нареченим, можна додати елементи синього і до луку нареченої. Це можуть бути від квітів у букеті – до елементів на сукні.



чоловічий весільний костюм

Не варто думати, що чоловічий образ не вимагає аксесуарів. Перш за все потрібно попіклуватись про метелик або краватку. Зараз увійшли у моду вузькі краватки. Часто вони поєднують тканини різних текстур, що допомагає звернути увагу на такий маленький елемент у образі. Якщо ви зупинились на чоловічому комплекті лише із жилеткою, то краще підібрати яскравого метелика. Для нареченого найвдалішим варіантом стане не принтований метелик. Винятком стануть стилізовані весілля, де саме яскравий метелик є елементом специфічного образу. Незмінним акцентом для чоловічого образу уже довгий час є елегантний годинник.

Для сміливих наречених є ще одна деталь образу – підтяжки. Можна погодитись,що не кожен чоловік одягне їх у день свого весілля,проте останні тренди диктують моду на укорочені штани та доволі часте використання підтяжок. До речі, їх не обов’язково одягати на ціле весілля. Зробіть акцент лише на фотосесії, а для основного святкування надайте перевагу класичному образу.



чоловічий весільний костюм

Варто звернути особливу увагу на вибір сорочки. Для весільного образу найкраще обрати однотонну сорочку. А от експериментувати можна із комірцями. До речі їх є декілька видів. Зокрема: класичний комірець,який чоловіки переважно використовують для повсякденних образів. Він вважається універсальним і одягнувши сорочку саме з такою формою комірця, ви не прогадаєте. Недолік – це те,що 90% гостей чоловічої статті будуть одягнуті у ідентичну сорочку.

Наступний вид – це італійський комірець. Його кінцівки розведені і широкі у кінці. Авжеж, таку сорочку одягне не кожен наречений,проте, якщо її вдало обіграти,то виглядатиме вона дуже цікаво. Комірець “ метелик” – це урочистий варіант, він надає сорочці особливої святковості. Його гострі кутики загострені і відігнуті у різні сторони. Комірець-стійка у образі виглядає дуже стильно. У день весілля наречений може дозволити собі таку надмірну урочистість. Наступний варіант – це смуга комірець. Такий варіант найкраще підійде до смокінга. До речі смуга-комірець не потребує краватки чи метелика.

Джерело