Відбулася презентація нової колекції весільного вбрання від компанії зі світовим ім'ям. Вишукана, стильна, розкішна, а головне модна, весільна сукня від світового бренду Dolloris – мрія кожної нареченої. Винятковість компанії, яка завоювала дівочі серця не лише у Рівному, а й всій Європі, полягає у поєднанні дорогих тканин, ексклюзивного дизайну, індивідуального підходу до кожної нареченої та гнучкої цінової політики.

31 серпня у мальовничому куточку нашого краю – санаторно-оздоровчому комплексі «Червона Калина» – компанія Dolloris, представництва якої є у Росії, Молдові, США, Італії, Німеччині та інших країнах, презентувала нову приголомшливу колекцію весільного вбрання «Тільки шик». Модний показ відбувся у рамках проведення Першого модельного форуму та вразив глядачів високим рівнем організації дійства, креативністю дизайнерських рішень та професійністю виконання кожної сукні.


- Сьогодні у моді, - розповідає дизайнер компанії Dolloris Зінаїда Троянчук, - простота фасонів, поєднана із розкішшю тканин, та мінімальний витончений декор… Саме так, дотримуючись останніх модних тенденцій, ми й створювали колекцію «Тільки шик»!


Родзинкою весільного вбрання від Dolloris є дорогі італійські тканини та особлива італійська технологія виконання корсету, яка дозволяє створити ідеальний силует для будь-якої фігури. А ще – вражаюче розмаїття фасонів, що задовольнить смаки найпримхливіших модниць!


Дизайнер компанії надасть професійну консультацію кожній нареченій і допоможе обрати правильну весільну сукню, яка бездоганно пасуватиме до кольору волосся, шкіри та очей, підкреслюватиме привабливість головної героїні у такий особливий день, привертатиме до неї заворожені погляди…


- У Рівне по весільне вбрання від Dolloris з’їжджаються наречені з усієї України – з Києва, Тернополя, Львова. Сукні з нової колекції «Тільки шик» вже розкуповують у Німеччині та Італії. Це пояснюється хорошим співвідношенням ціни та якості!


Тож, якщо незабаром Ви плануєте стати на рушничок щастя, завітайте до компанії Dolloris, де неодмінно знайдете сукню, в якій почуватиметеся Королевою! Вас чекають за адресою: м.Рівне , вул. Соборна, 94, галерея «Прем’єр», 3 поверх, весільний салон Dolloris.


www.dolloris.com