Нещодавно у Рівненській обласній бібліотеці для молодці відкрили виставку робіт учнів художньої школи-студії "Арт-маестро".

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Захоплюючі роботи юних художників зібрали у виставковій залі чималу кількість людей. Батьки, дідусі з бабусями та багато інших людей прийшли підтримати і подивитися роботи учнів.



pic

Багато учасників вже виставляли свої малюнки, а для декого це була перша в житті виставка власних робіт. Нам випала можливість поспілкуватися з дуже талановитою дівчинкою на ім'я Мар'яна.

Для Мар'яни Зимки виставка власних робіт була першим у житті досягненням в художньому напрямку. Дівчинка полюбляє малювати і на майбутнє у неї дуже багато творчих планів.

pic

Мар'яні Зимці 8 років і вона навчається у другому класі. На свій досить юний вік у колекції дівчинки вже дуже багато малюнків.

Як розповіла нам юна художниця, малювання вона обрала тому, що це їй дуже подобається і в майбутньому вона мріє стати архітектором.

Перед тим як приступити до роботи Мар'янка спочатку уявляє те, щоб їй хотілося перенести на полотно. "Щоб мати гарну уяву, треба ще читати", - ділиться з нами власними секретами дівчинка.



pic

Поринувши у спогади, найпершого свого малюнку Мар'янка не пригадала, але згадала сою першу роботу у художній школі.

"Першим мої малюнком був кавун із вишнями, - посміхаючись розповідає дівчинка.

pic

Вражень від першої в житті виставки у Мар'яни багато. "Я неймовірно здивована від того, що сьогодні дуже багато людей зможуть побачити мої роботи. Для мене це незвично, але дуже приємно", - ділиться з нами юна художниця.



pic

Мар'янка Зимка усім художникам-початківцям радить багато фантазувати і не боятися перетворювати її у малюнок.



pic

До слова: виставка "Кольоровий калейдоскоп" триватиме до 26 травня і всі бажаючи можуть побачити роботи вживу, завітавши до Рівне нської обласної бібліотеки для молоді за адресою вулиця Київська, 18.