На Рівненщині за процесуального керівництва військової прокуратури розслідуються обставини смерті військовослужбовця

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За процесуального керівництва військової прокуратури Рівне нського гарнізону здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом смерті військовослужбовця однієї з військових частин гарнізону.

Установлено, що 4 травня 2018 року близько 05.15 год. начальник варти військової частини, почувши постріл на посту складу зберігання озброєння та боєприпасів, прибув на пост разом із резервною групою. У вказаному місці прапорщик С. виявив без ознак життя з кульовим пораненням голови вартового – солдата.

На місце події виїжджали прокурорсько-слідчі працівники військової прокуратури Рівне нського гарнізону спільно із слідчо-оперативною групою Рівне нського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівне нській області та групою оперативного реагування Рівне нського зонального відділення Військової служби правопорядку.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) здійснюється Рівне нським відділом поліції Головного управління Національної поліції у Рівне нській області, а процесуальне керівництво – військовою прокуратурою Рівне нського гарнізону.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному застрелився солдат-контрактник [ОНОВЛЕНО]