30 квітня після перемоги над «Чайка-ДЮСШ» із Бердянська дівчата баскетбольного клубу «Рівне» увійшли у трійку переможниць Суперліги.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

У неймовірно напруженій серії з п'яти поєдинків із бердичівською "Чайкою", міцнішими нерви виявилися саме у біло-червоних, які у фінальному, п'ятому матчі закрили серію перемогою та забрали бронзові нагороди до Рівного.

Розпочали матч команди доволі рівно: у першій чверті трохи краще спарви йшли у господарок паркету, які влучили свої кидки та пішли на першу перерву маючи в запасі три бали переваги над суперницями. В другій чверті власні швидкості ввімнкули вже гості зі сходу країни, які зусиллями Олександри Радулович зуміли вирівняти гру та за підсумками першої половини гри лідирувати 42:46.

Вирішальною у грі стала третя десятихвилинка, яку відмінно відпрацювали рівнянки, дозволивши забити суперницям у своє кільце лише вісім балів - 18:8.

У заключному періоді гості намагалися зачепитися за суперниць, проте команда з Рівного зуміла втримати перевагу та завоювати бронзу Суперліги!