Військові правоохоронці з Рівного в чергове вибули в АТО для підтримання військової дисципліни та правопорядку.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

В Рівному, на території зонального відділу ВСП, відбулися урочисті заходи з відбуття групи військовослужбовців в район виконання завдань АТО. Під час шикування для виїзної групи провели інструктаж, довели остаточний маршрут руху та порядок їх доповіді про прибуття.

pic Як зазначив начальник штабу – перший заступник начальника Рівне нського зонального відділу ВСП полковник Артур Корф, ротація військових правоохоронців відбувається кожних чотири місяці. В межах визначених повноважень рівненські військові правоохоронці здійснюють патрулювання населених пунктів, супровід колон військової техніки, інші завдання, що забезпечують підтримання військової дисципліни та правопорядку серед військовослужбовців в районах відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Луганськ», зокрема в Сватівському та Троїцькому районах.

pic - Вже завтра військовослужбовці дістануться місця призначення, а ще за два дні інша група підлеглих зі сходу України повернуться до рідних домівок, - підкреслив старший офіцер.

pic Старша донька одного з військовослужбовців служби за контрактом Миколи Юлія не стримує сліз відправляючи батька черговий раз в небезпечне відрядження. На такі заходи вони з мамою, бабусею та молодшим братом завжди приходять всі разом.

pic За словами дівчини, емоції родини не можливо описати словами - це завжди важко. Вона згадує, перше відрядження батька в АТО, коли ніяк не могла зрозуміти, що збройна агресія проти Україні – це не десь там і з кимось, це тут й зараз вже торкається кожної сім’ї. Бажання в Юлії одне на всіх, - щоб наші воїни якнайшвидше вибороли перемогу та повернулися додому живими й здоровими.

За традицією, перед довгою дорогою військовий капелан отець Сергій прочитав молитву, попросив у Всевишнього Божого благословення й ангела-охоронця для кожного бійця, що захищає мир. Також священник окропив військовослужбовців свяченою водою та вручив їм кишенькові ікони.



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Повідомляє Прес-офіцер Міністерства оборони України у Рівне нській області підполковник Віктор Шубец.