Чоловік визнав свою вину.

26 грудня, у селі Золотолин на Костопільщині правоохоронці затримали 40-річного місцевого жителя, який напередодні завдав смертельних тілесних ушкоджень своїй матері.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що ввечері 25 грудня між 77-річною жінкою та її нетверезим 44-річним сином виник конфлікт, у результаті якого той жорстоко побив матір, завдавши їй численних ударів ногами, руками та дерев’яною палицею по всьому тілу.

Після того, як жінка без свідомості впала на ліжко, кривдник покинув її та пішов спати. Без ознак життя матір виявила 40-річна дочка, яка вранці повернулася додому.

Обвинувачений в судовому засіданні вину у пред'явленому йому обвинуваченні визнав повністю. Крім того пояснив, що не пам'ятає чому і як наносив удари матері, оскільки перебував в в стані алкогольного сп'яніння та щиро розкаявся.

Костопільський районний суд визнав чоловіка винним у вчиненні умисного вбивства передбаченого частиною 1 статті 115 ККУ і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 10 років. Строк відбування покарання рахувати з моменту затримання убивці, тобто з 26 грудня 2017 року. На користь держави, за процесуальні витрати за проведення судових експертиз, стягнути з обвинуваченого 10365 (десять тисяч триста шістдесят п'ять) грн. 68 коп.