Матч Верес (Рівне) - Динамо (Київ) закінчився із рахунком 1:4. Рівненський "Верес" поступився "Динамо".

Сьогодні, 22 квітня, о 17:00 на стадіоні "Арена Львів" відбувся матч 28-го туру Чемпіонату УПЛ між командами "Верес" (Рівне ) та "Динамо" (Київ).

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Забивши свій перший гол після розподілу на шістки, рівненський "Верес" зазнає третьої поспіль поразки у чемпіонаті Української Прем`єр-ліги. Цей програш для рівнян став першим у чемпіонаті із великим рахунком.

«Верес» - «Динамо» - 1:4 (0:1)

Олександр Хацкевич, тренер "Динамо"(Київ):

- Так, не обійшлося без помилок в обороні. Але зрозуміло, що в кожній грі і помилки будь і хороші моменти - будуть. хотілося б звернути увагу на те, щов нас є регламен перед грою потрібно поливати поле, поле зовсім не відповідало якості...Але, в принципі, результат закономірний. Ідемо далі, готуємося до наступної гри.



pic

Юрій Свірков, головний тренер НК "Верес".

- В матчі сьогодні взяли участь усі футболісти, які були готові до гри, заміни вийшли не попозиціях у зв'язку з тим, що не всі хлопці були готові. "Динамо" зіграло чудову гру. Награні чудові комбінації, нам, на жаль, не вдалося їм протистояти.

pic

Чемпіонат України з футболу, Українська Прем’єр-ліга, 28 тур 22 квітня 2018 року, Львів, стадіон «Арена Львів», 6224 глядачів

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро) Асистенти арбітра: Андрій Єремєєв (Миколаїв), Олександр Холодинський (Харківська область) Четвертий арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький) Спостерігач арбітражу: Ярослав Грисьо (Львів)

Голи: Жуліо Сезар (52) - Гармаш (14), Бєсєдін (47, 53), Гонзалез (90+3) Попередження: Буяльський (17), Бурда (28)

«Верес»: Бандура - Сімінін, Каменюка, Приймак, Адамюк, Мягков, Каленчук, Карасюк, Западня (Морозенко, 76), Степанюк, Жуліо Сезар. Запасні: Сарнавський, Волошинович, Пепі, Барабаш, Любко, Микитин. Головний тренер: Юрій Свірков.

«Динамо»: "Динамо": Бойко - Вербіч, Шепелєв (Алібеков, 76), Циганков (Дерліз Гонзалез, 85), Гармаш (Ротань, 71), Піваріч, Бурда, Буяльський, Шабанов, Бєсєдін, Кендзьора. Запасні: Бущан, Морозюк, Хльобас, Миколенко. Головний тренер: Олександр Хацкевич.

Попередня домашня зустріч проти столичних «динамівців» вже увійшла до золотих сторінок історії рівненського клубу. Опинившись у практично безвихідній з турнірної точки зору ситуації, «червоно-чорні» мобілізувалися і повністю переграли найтитулованіший клуб України. Та лютнева перемога стала для рівнян першою в історії у матчах з «Динамо».

У схожій ситуації «Верес» перебував і перед звітною грою, коли від часу історичного успіху минуло два місяці. Після поділу команд на шістки рівняни у п’яти матчах УПЛ здобули лише одне турнірне очко (нічия з «Ворсклою») і не змогли забити жодного м’яча, пропустивши у свої ворота – шість.

У звітній зустрічі допомогти рівненському клубу не змогли одразу декілька футболістів основи. Це Сергій Борзенко, Денис Кожанов та Станіслав Приймак. Тому зі стартових хвилин в атаці вийшов бразилець Жуліо Сезар, а на лаві запасних сьогодні - гравці команди U21 Віктор Барабаш, Віталій Микитин і Владислав Любко...

У першому таймі команди не порадували вболівальників на "Арені Львів" великою кількістю гольових моментів. Гості грали в атакувальний футбол лише упродовж стартових п`ятнадцяти хвилин. Упродовж цього часу Олександр Бандура двічі врятував рівнян після ударів впритул від Артема Бєсєдіна і Беньяміна Вербіча.

А згодом - голкіпер "Вереса" був безсилим, коли Денис Гармаш ударом в дотик у протихід замкнув передачу Володимира Шепелєва - 0:1.

Одразу після перерви господарі пропустили вдруге. Центральні оборонці "Вереса" дозволили безперешкодно пробити Артему Бєсєдіну головою. Нападник "Динамо" замкнув передачу Томаша Кендзьори справа - 0:2.

Практично одразу рівняни один гол відіграли. Перший м`яч "Вереса" на другому етапі чемпіонату і свій перший гол в УПЛ у "червоно-чорній" футболці забив бразилець Жуліо Сезар. Відзначився нападник у по-справжньому бразильському стилі, усе зробивши самотужки - 1:2.

Щоправда, практично одразу наша команда знову пропустила. Цього разу асистентом виступив Віктор Циганков. А забивав - знову Артем Бєсєдін. Знову головою і знову майже без спротиву - 1:3.

Після цього гра дещо заспокоїлася. Кращі моменти мали рівняни. Артур Западня класно підкручував м`яч у дальній верхній кут - неточно. А Жуліо Сезар - не реалізував вихід віч-на-віч із Денисом Бойком.

Втім, крапку у матчі посталили знову "динамівці". Дерліз Гонзалез обігрався із Алібековим і сильно пробив у ближній верхній кут воріт Олександра Бандури - 1:4.

У підсумку - 1:4. "Верес" хоча й забиває свій перший гол після поділу команд на шістки - зазнає третьої поразки поспіль у чемпіонаті УПЛ. Цей програш для рівнян став першим у чемпіонаті із великим рахунком.

Повідомляє Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне ).